BOLESNI FETIŠ: Japanci ližu očne jabučice!
Foto: Youtube

BOLESNI FETIŠ: Japanci ližu očne jabučice!

Ludi svet -
Ludilo koje se u poslednje vreme dešava među japanskom omladinom je takozvani "oculolinctus", odnosno lizanje očnih jabučica kao pokazatelj naklonosti između mladim ljubavnicima

Čuli smo da ljudi rade svakave stvari zbog ljubavi, ali japanski učenici su to preneli na potpuno novi nivo, pritom ugrožavajuću svoje zdravlje.

Ludilo koje se u poslednje vreme dešava među japanskom omladinom je takozvani "oculolinctus", odnosno lizanje očnih jabučica kao pokazatelj naklonosti između mladim ljubavnicima.

Ova bizarna ljubavna igra može dovesti do ozbiljnih infekcija oka, pa čak i slepila, upozorili su doktori. Fetiš koji je poznat pod imenom "zagrevanje" otkrio je jedan japanski sajt (Naver Matome) koji je rekao da su video snimci lizanja očnih jabučica postavljeni na sajt Jutjub.

Međutim, nisu samo Japanci zaluđenim ovim "igranjem". Elektrika Energias (29) je student iz Amerike rekla je za Hafington post "Moj dečko je počeo da mi liže očne jabučice pre nekoliko godina i ja sam bila oduševljena."

"Nisam sa njim više, ali i dalje volim da pitam momke da mi ližu očne jabučice. Obožavam to jer me uzbuđuje. To je uzbuđenje slično onom kad vam momak sisa nožne prste. Prođu me žmarci svaki put.", rekla je Amerikanka.

Ova "igra" ne može da prođe bez posledica. Ovim putem, osoba čija se jabučica liže može dobiti konjuktivitis. Ako osoba koja liže ima herpes, takođe ga može preneti na drugu osobu. Sajt Naver Matome je napisao da je ova luda igra otkrivena tako što je nekolicina učenika u školi u Japanu došla sa povezima preko očiju.

http://www.youtube.com/watch?v=fkpP4VRIOUA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track