ZOOFIL TVRDI: Seks sa kozom je moje ustavno pravo!
Foto: Jelena Obradović

ZOOFIL TVRDI: Seks sa kozom je moje ustavno pravo!

Ludi svet -
Policajci koji su Šona uhapsil kažu da je on bio potpuno neuračunljiv, pošto je i policajcima tvrdio da je njegovo ustavno pravo da ima seks sa kozom

NJUJORK – Muškarac iz Vejkeša Šon Kajt Oris ( 41) uhapšen je nedavno jer je pokušao ubediti vlasnika kafića da je seks sa kozom njegovo ustavno pravo.

Šon Kajt Oris pozvao je policiju kojoj je prijavio da ga je vlasnik lokalne kafane izudarao iz čista mira, ali kako vlasnik tvrdi, Šon je pijan prilazio gostima i ispitivao ih o ustavnim pravima, kao i da li je njegovo ustavno pravo seksati se sa kozom.

Vlasnik ga je upozorio i zamolio da napusti local jer se neprimerno ponaša, što je Šon i poslušao, ali se vratio sa nožem u ruci.

Policajci koji su Šona uhapsil kažu da je on bio potpuno neuračunljiv, pošto je i policajcima tvrdio da je njegovo ustavno pravo da ima seks sa kozom i pri tome se kao ludak smejao.

Ovo nije prvi put da se ovako bizaran slučaj dogodio, naime u decembru mesecu prošle godine muškarac poi menu Karlos Romeo na sudu je želeo da dokaže da poseduje ustavno pravo na seks sa svojim minijatrunim magarcem Dudleom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track