AUKCIJA PREVARA: Brazilka još uvek nevina!

AUKCIJA PREVARA: Brazilka još uvek nevina!

Ludi svet -
U konkurenciji sa dva bogata Amerikanca i indijskim bogatašem, za kupovinu Katarinine nevinosti najveću ponudu je dao japanski milijarder Nancu (53), 780 hiljada dolara

Katarina Miljorini ( 21) koja je šokirala javnost odlukom da svoju nevinost proda na onlajn aukciji, sada tvrdi da od prodaje, objavljene u oktobru prošle godine nije videla nijedan cent. Reditelja Džastina Siselija, koji je organizovao aukciju, optužuje za prevaru.

Katarina kaže da ništa nije bilo kao što je očekivala - Osećam se kao žrtva. Džastin Siseli me je obmanuo, prevario je mene i sve ostale - rekla je Katarina Miljorinni i dodaje da je još devica.Aukcija nevinosti ove devojke navodno je bila deo australijskog dokumentarca “Poželjne device” reditelja Džastina Siselija. Bilo je planirano da se zabeleži susret mlade Brazilke i njenog "kupca", kao i njihov razgovor pre i posle seksa, dok bi se sam seksualni čin odvio iza kamera.U konkurenciji sa dva bogata Amerikanca i indijskim bogatašem, za kupovinu Katarinine nevinosti najveću ponudu je dao japanski milijarder Nancu (53), 780 hiljada dolara.Ona ističe da je ceo projekat bio farsa.

- Pristala sam na aukciju jer je Džastin rekao da je to najbolji način da se skrene pažnja medija na film - rekla je Katarina. Za njeno učešće obećano joj je 20 posto od prodaje dokumentarca, plaćanje putnih troškova od SAD do Australije i ponuđeni novac sa aukcije, 780.000 dolara. Brazilka tvrdi da ništa od toga nije dobila. Katarina dodaje da je pored novačne nadoknade, Siseli prekršio i ostala obećanja. Kako ona ističe, pobednik aukcije Japanac Nancu, kojeg je upoznala u jednom restoranu u Sidneju, nije odgovarao opisu koji joj je reditelj dao.Džastin Siseli negira Katarinine optužbe i poručuje da će snimkom dokazati suprotno. Potez mlade Brazilke šokirao je svet, mnogi su ga upoređivali sa prostitucijom, ali je ona za njega imala opravdanje.- Gledala sam to kao posao, šansu da putujem i budem deo filma i da uz to zaradim. Ako to uradite jednom, niste prostituka. To je kao kada biste nakon jedne uspešne fotografije, pomislili da ste fotograf - rekla je ona.Katarina je izjavila da će 90 posto novca dobijenog od aukcije dati za izgradnju kuća siromašnih porodica u Santa Karolini. Ako su njene izjave tačne, sve ovo sada pada u vodu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track