PA TI ŽIVI S NJOM: Ovako histeričnu ženu niste videli

Razišli se zbog jezera

PA TI ŽIVI S NJOM: Ovako histeričnu ženu niste videli

Ludi svet -
Iznervirana Vitni vikala je zato što muž nije hteo da je vodi u njihovu kuću na lokalnom jezeru

Džejms iz Amerike je na internet postavio snimak svoje žene koja u napadu histerije vrišti na njega i rita se na prednjem sedištu automobila, kako bi, kako kaže "pokazao svetu sa čime mora da se nosi". Iznervirana Vitni je bila nezadovoljna zato što muž nije hteo da je vodi u njihovu kuću na lokalnom jezeru, a nakon što se snimak raširio po internetu par se rastao i verovatno će se razvesti.Vitni i Džejms su sa juga Amerike. Nemila scena započela je kada je muž saopštio ženi da ipak neće ići na jezero jer tog dana mora da opravi kamionet i obavi još neke poslove. Tokom nekontrolisane vriske i drame, Džejms je pokušao da joj objasni zašto neće moći da posete jezero.

"Danas moram da obavim neke stvari, a ti se ponašaš kao 11-godišnje dete koje nije dobilo poklon", rekao je Džejms dok je krišom snimao scenu svojim telefonom.

"Moraš da staneš i kupiš mi cigarete! Poludeću! Nikada ne bude po mome! Hoću samo jedan dan da bude kako ja želim. Jedan dan!"

Video je prvo postavljen na Jutjub, kasnije je uklonjen i opet vraćen. Džejms je u komentarima napisao da je to bio poslednji dan kada je živeo zajedno u kući sa Vitni.

http://www.youtube.com/watch?v=A0xR58HS3-A

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track