UKLETO MESTO: Duh divljao po prodavnici

Horor

UKLETO MESTO: Duh divljao po prodavnici

Ludi svet -
Kupac koji je čitao sadržaj na proizvodu nije primetio da mu kutija lebdi iznad glave, a kada je čuo da je pala, samo se sagnuo i pokupio je

Prodavnica zdrave hrane u priobalnom gradiću od četvrtka je na glasu kao ukleta jer je nadzorna kamera snimila kutiju od čaja kako lebdi kupcu iza glave, odnosno vrećicu koja je iznenada i silovito sletela s police.

Kupac koji je čitao sadržaj na proizvodu nije primetio što mu se dešava iza glave, a kada je čuo da je kutija pala, samo se sagnuo i pokupio je.

Snimak je medijima prosledila vlasnica radnje Mišel, koja je i pored onog što je videla skeptična prema paranormalnim pojavama.

"Nikad u životu nisam videla ništa slično i ne mogu da objasnim šta se dogodilo. Nisam promenila mišljenje i nisam počela da verujem u duhove, izjavila je vlasnica.

Radnja na tom mestu postoji već decenijama, a tokom sedamdesetih godina prošlog veka na njenom mestu je bio frizerski salon i nikada pre u njoj nije viđeno nešto slično.

Mnogi smatraju da je reč o prevati i da je reč o podvali u kojoj su umešani ljudi koji se mogu videti na ostalim nadzornim kamerama kako stoje iza polica.

http://www.youtube.com/watch?v=PsZRQYG5bfE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track