Ribar se sam izvadio iz utrobe ajkule!

Australijski alas sve zapanjio

Ribar se sam izvadio iz utrobe ajkule!

Ludi svet -
Na fotografiji se vidi ljudska ruka s nožem koja izlazi iz utrobe ajkule i ubada predatora u glavu, te posmatrač ne može da ne pomisli da čovek na njoj ima očajničku želju da se spase

SIDNEJ - Dobra šala.

Australijski ribar uspeo je sam da se iščupa iz utrobe ajkule koja ga je progutala!

Tako bar govori fotografija, koja je šokirala sve one koji su posetili hotel „Metung“ u regionu Džipsland u Australiji, gde je izložena. Ipak, istina je da je cela scena nameštena.Na fotografiji se vidi ljudska ruka s nožem koja izlazi iz utrobe ajkule i ubada predatora u glavu, te posmatrač ne može da ne pomisli da čovek na njoj ima očajničku želju da se spase.

Čitava scena izgleda zastrašujuće, pogotovo zbog toga što se na spoljašnjem delu nemani u nivou njenog stomaka ocrtavaju obrisi ljudskog tela.

Međutim, ribolovac koji je zaista ulovio opasnu ajkulu prvo ju je ubio, a onda na njenom stomaku napravio rupu i u nju ušao. Inscenirao je svoju borbu na život i smrt s njom, učinivši da izgleda sasvim realistično.

Od tada je u javnosti neimenovani ribar postao poznat kao „ubica ajkula“, a turisti dolaze u hotel „Metung“ samo da bi je videli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track