Hvar zabranio go-go plesačice na javnim mestima!

Novi gradonačelnik, novo vreme

Hvar zabranio go-go plesačice na javnim mestima!

Ludi svet -
Točno je da smo zabranili plesačice na javnoj površini. Grad je zaštitio svoj najam. Ne vidim zašto se proziva Grad da je zabranio plesačice, a ne proziva se onoj ko ih je doveo, rekao je hvarski gradonačelnik

Novi hvarski gradonačelnik Rino Budrović odlučio je da napravi popis javnih površina koje je Grad dao u zakup i prekontroliše na koji ih način zakupci koriste. Nepravilnosti su, pre dvadesetak dana, pronađene na šetalištu ispred hotela Riva, gde su se gosti zabavljali uz go-go plesačice.

"Točno je da smo zabranili plesačice na javnoj površini. Grad je zaštitio svoj najam. Ne vidim zašto se proziva Grad da je zabranio plesačice, a ne proziva se onoj ko ih je doveo. One nisu bile u hotelu, već na javnoj površini koja je data u zakup", rekao Budrović.

On je nezadovoljan vizijom turističkog razvoja Hvara kakvu je zagovarao njegov prethodnik, Pjerino Bebić. Smatra da promocija Hvara isključivo kao destinacije za provod nije dobra.

"Imamo i goste koji su iz drugih razloga došli u grad takve istorije i kulture, grad koji nazivaju ostrvskom metropolom", kazao je Budrović kada se, početkom avgusta, obračunavao s bukom.

Hotel Riva posluje u sklopu grupacije Sunčani Hvar. Renata Krajačić, osoba zadužena za odnose s javnošću, najavila je da će se pismeno žaliti na odluku Grada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track