10 glumaca koji su ubili nekog u stvarnom životu

Opasni Holivud

10 glumaca koji su ubili nekog u stvarnom životu

Ludi svet -
Oni su poznati glumci čiji su se životi pretvorili u drame. Od nesmotrenih poteza do namernih ubistava, pogledajte ko su "holivudske ubice"

Komičarka Fej DeVit 1965. godine optužena je za ubistvo supruga Reja Alena. Ona je nožem za otvaranje pošte ubola svog supruga nekoliko puta i nanela mu smrtonosne povrede.

Glumica iz poznate serije "Melrouz Plejs", Ejmi Lokejn - Bovenajzer, u februaru 2013. godine osuđena je na kaznu od tri godine zatvora zbog automobilske nesreće u kojoj je preminula Helen Siman (60). Posle suđenja, porodica žrtve razočarano je napustila sudnicu, jer su za Ejmi očekivali kaznu od 10 godina zatvora.

Pre nego što je snimio film "Vanzemaljac 3", glumac Čarls S. Daton, odslužio je kaznu zatvora za ubistvo, ilegalno posedovanje oružja i predvođenje grupe pobunjenika u zatvoru. Posle kazne nastavio je glumačku karijeru u seriji "Rok".

Lilo Brankato Junior, glumac poznat po ulogama u serijama "Sopranovi" i "Priče iz Bronksa" i dalje služi svoju zatvorsku kaznu, a nedavno je uspeo i da svojim prijateljima pošalje "tvit" iz zatvora. On je optužen za pljačku i ubistvo policajca van dužnosti.

Glumac koji je imao malu ulogu u "Moćnim rendžerima", Skajlar Deleon, osuđen je na smrtnu kaznu 2009. godine za ubistvo bračnog para na njihovoj jahti. Ime jahte bilo je "Zasluženo".

Rebeka Gejhart usmrtila je automobilom devetogodišnjeg dečaka u Los Anđelesu 2001. godine. "To je nešto sa čime živim svaki dan i sa čime ću živeti do kraja svog života", izjavila je glumica.

Metju Broderik, suprug Sare Džesike Parker, 1987. godine iznajmljenim automobilom marke "bmv" izazvao je sudar u kome su putnice drugog automobila, majka i ćerka, preminule. Broderik je u sudaru slomio nogu.

Robert Blejk koji je prošao nekažnjeno kada je 2002. godine optužen za ubistvo supruge, ipak je tri godine kasnije u građanskoj parnici, proglašen krivim.

Lejn Gerison, glumac iz serije "Bekstvo iz zatvora", vozio je pijan kada je automobilom usmrtio 17-ogodišnju devojku. Dobio je kaznu od 40 meseci zatvora. Džon Vilkes But ubio je čoveka koji se zvao Abraham Linkoln, 1865 godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track