BEBI SE ŽURILO: Porodila se na podu bolnice
Foto: Printscreen

Nije stigla do porodilišta

BEBI SE ŽURILO: Porodila se na podu bolnice

Ludi svet -
Kada je sa suprugom kročila u zgradu, Suzana više nije mogla da izdrži. Viknula je da se porađa, da beba izlazi i legla na patos

MAJAMI - Nadzorne kamere bolnice u Majamiju snimile su nesvakidašnji prizor - porođaj na podu u holu bolnice u Majamiju!

Buduća mama Suzana Privata požalila se mužu karlosu na bolove i to dve nedelje pre termina. Ne časeći ni časa krenuli su put porodilišta, ali kada su ušli u hol bolnice Suzana više nije mogla da izdrži. Viknula je da se porađa i da beba izlazi.

Legla je na pod od neizdrživih bolova. U tom je naišao bolničar sa odeljenja hirurgije koji je kasnio na posao. Odmah joj je pritrčao u pomoć, kleknuo je i počeo da je porađa. Da panika bude veća, bebi se i pupčanik obmotao oko vrata.

Na svu sreću sve je dobro prošlo, a bolničar je bio nervozan i uplašen samo kada je majušnu devojčicu izvadio iz maminog stomaka, a ona ni trenutak kasnije nije zaplakala.

Zdrava i prava bebica zove se Dajana i teška je oko 3 kilograma, a bolničar će je kad malo poodraste biti i kršteni kum. Na to je, kaže, rado pristao.

Najneverovatnije od svega jeste to što se za pola sata, koliko je trajao porođaj, nije pojavio niko od akušera ili drugih lekara iako se sve to odigravalo ispred očiju medicinskih sestara sa prijemnog šaltera.

http://www.youtube.com/watch?v=DbtfJGcAV-k

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track