Čovek pravio skulpturu od 100.000 čačkalica 35 godina

Strpljiv

Čovek pravio skulpturu od 100.000 čačkalica 35 godina

Ludi svet -
Skulptura je pravljena od čačkalica za zube i to više od sto hiljada komada, a posebno je zanimljivo što kroz celu skulpturu postoji put koji omogućava kotrljanje loptica od vrha do dna

Mnogi se još nisu ni rodili kada je Skot Viver počeo da pravi neverovatnu skulpturu od čačkalica u čast grada San Franciska.

Ipak, to ne bi bilo toliko zanimljivo i čudno da se ne radi o skulpturi koja je pravljena od čačkalica za zube i to više od sto hiljada komada.

"Koristio sam različite brendove čačkalica zavisno od toga koji deo sam pravio. Takođe mnogi moji prijatelji i članovi porodice sakupljaju čačkalice za mene kada putuju. Neki delovi su napravljeni od čačkalica iz Kenije, Maroka, Španije, Nemačke i Italije. Srce u samoj skulpturi napravljeno je od čačkalica koje su ljudi bacali na mom venčanju", kaže autor ove skulpture.

Ono što je zanimljivo da postoji put kroz celu skulpturu koji omogućava kotrljanje loptica od vrha do dna, prolazeći kroz delove koji predstavljaju sva najznačajnija mesta u San Francisku.

http://www.youtube.com/watch?v=OG5DkJWbeEg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track