LUDI PUTOKAZI: Saobraćajni znakovi za seks garaže u Cirihu
Foto: Reuters

Bezbednost za seksualne radnice

LUDI PUTOKAZI: Saobraćajni znakovi za seks garaže u Cirihu

Ludi svet -
Ako želite da pronađete garažu za seks u Cirihu, potrebno je da potražite sličicu crvenog kišobrana
1 / 10

Drajv-in garaže za seks, u koje je Švajcarska uložila 1,7 miliona evra, otvorene su ove nedelje u Cirihu. Kako bi bordele učinile pristupačnim za sve stanovnike vlasti su postavile pomalo znakove koji služe kao putokaz.Ako želite da pronađete garažu za seks u Cirihu, potrebno je da potražite sličicu crvenog kišobrana. Zatim pratite znakove do nekadašnje industrijske zone, gde je sada smešteno devet boksova, sa ciljem da se prostitutke sklone sa ulice.

U kolima usput pregovaraju o željenim uslugama i ceni sa nekom od 40 ponuđenih prostitutki. Kada postignu dogovor, odlaze sa devojkama u garažu nalik na auto perionicu, gde se odvija akcija".

Na zidu svakog boksa nalazi se žuti poster koji podseća mušterije da koriste kondome tokom seksa. Prostitutke su u obavezi da kupe kartu sa automata, koja košta četiri evra i daje im pravo da rade u boksu.Pravila ponašanja u drajv-in garažama za seks 1) zabranjeno za maloletnike2) dozvoljeno samo za automobile, biciklisti i motociklisti moraju da se snađu na drugom mestu3) uslugu može koristiti samo jedan klijent4) koristite garaže, a ne otvoreni prostor6) nipošto ne napuštajte područje seks garaža tokom seksa7) bacajte smeće u kantu za otpatke8) bez fotografisanja i snimanja audio i video zapisa

Foto: Reuters
Foto: Reuters
http://www.youtube.com/watch?v=QzuFVU4umRI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track