HIT NA JUTJUBU: Ispadoše mu oči, ali stvarno
Foto: Youtube

Da ne poveruješ

HIT NA JUTJUBU: Ispadoše mu oči, ali stvarno

Ludi svet -
Jedan od najupečatljivijih nastupa jeste onaj kada koluta i "bulji" oči uz svetski hit Daft Panka "Get Lucky"

LIVERPUL - Britanac Džon Dojl, koga od milja već zovu Mr Zoom, postao je prava internet senzacija pošto je na Jutjub okačio video koji svedoči o njegovoj neverovatnoj sposobnosti da upravlja vlastitim očima.

Na snimku koji ima skoro pola miliona pregleda vidi se kako nezavisno koluta jednim pa drugim okom i kako je u stanju da ih doslovno izbaci iz očnih jabučica.

Zahvaljujući svojoj sposobnosti dosad je gostovao u jednom američkom, ali i japanskom šou programu. Jedan od najupečatljivijih nastupa jeste onaj kada koluta i "bulji" oči uz svetski hit Daft Panka "Get Lucky".

Džon je svoj neverovatan talenat otkrio zabavljajući se sa društvom u pabu, a jednog dana je snimak stavio i na Jutjub. Sve ostalo je istorija...

U međuvremenu Džon je rešio i da ga potvrdi. Želja mu je da dobije titulu Ginisovog rekordera da je svetski rekorder u ovoj disciplini, koja god to ona bila.

Džon (30) je inače otac jednog dečaka i radi u oblasti internet marketinga, a kako stvari stoje čeka ga i svetla budućnost u šou-biznisu.

http://www.youtube.com/watch?v=HVdzGgUELX0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track