ZBOGOM DANIJELI: Slavoljub Slagalica sada voli Oliveru Kovačević

Da, možda ne

ZBOGOM DANIJELI: Slavoljub Slagalica sada voli Oliveru Kovačević

Ludi svet -
Gde će u Beogradu da nađe čoveka koji ne pije, ne kocka se. Ja sam domaćin i živim pošteno i zdravo, vežbam, a lepo i izgledam, sam se hvali Slavoljub

Slavoljubu Petroviću, rekorderu po broju negativnih poena u Slagalici, nova muza je voditeljka Olivera Kovačević.

Naime, Slavoljub Slagalica ponovo se zaljubio u voditeljku, ali ne u Danijelu Pantić, u koju je doskora bio zaljubljen, nego u Oliveru.

Otkako se Danijela udala, ona je za njega prošlost, pa je svoje srce poklonio Kovačevićevoj. On joj piše pesme, iako mu se, kako kaže, ona obraća samo sa lažnih profila, proverava ga i provocira. Ipak, nada se da će mu se javiti do rođendana, koji proslavlja 12. septembra.

"Ona je kao nedodirljiva, na zvaničnom profilu kaže da su moje pretenzije prema njoj samo iluzije. Što se ne bi zaljubila, šta mi fali? Gde će u Beogradu da nađe čoveka koji ne pije, ne kocka se. Ja sam domaćin i živim pošteno i zdravo, vežbam, a lepo i izgledam", kaže Slavoljub. On dodaje da između njih postoje samo ideološke razlike, ali da to nema nikakve veze.

"Meni su karakter i ličnost na prvom mestu. Da vidimo ako pije vodu. Ako ne pije, onda je suša, umire organizam. Ako sam ja desničar, a sve cveta i buja vegetacija, cvrkuću ptice i sunce sija, šta je problem", pita se Slavoljub. U 59. godini života smatra da bi ga svaka lepa devojka poželela.

U "Slagalicu" je, kaže, išao po nagovoru kolega. Kada je došao u televiziju, nije razmišljao o igri, ali mu je bilo milo što će biti u društvu lepe voditeljke Danijele. "U holu u televiziji sedeo sam u fotelji i vidim ide Daca, vicka se sva, a ja onako opušteno, zavalio se. Oko snimanja je bilo malo problema, došla neka ženska da prekine emisiju, kaže: "Vidi se da ste nervozni." Daca je bila odlična, nije se mešala, rekao sam joj svoje kvalifikacije", priseća se Slavoljub.Pesma za OliveruPonoćDa l' ponoć treba spavatiKako pesmu napisatiKoja slova tu složitiI divne reči uložitiInspiracija je ova plavaZbog nje mi se vrti glavaZbog nje ne može srce da spavaZašto što mu i u ponoć dođe ženska pravaNapolju je jaka tamaNa prozor mi kuca damaU belom je ona došlaI sama je na put pošlaOtvorim joj vrata brzoDa se i ja ne bih smrz'oOna lepi osmeh imaPa me greje prelepim očimaSedi dušo pa odmoriJa sad vrata da zatvorimDobro došla mila meniPrema meni ti sad kreniDugo sam te mila ček'oSa mukom sam te jedva stek'oReci mila šta ti trebaJa ću ustati ako trebaJa sam došla lepi mojJer si uvek ponos mojDobro došla mila mojaDaj da ljubim usta tvojaIako još nisu mojaDaj otvori usta tvojaDa vidim zube beleOdakle mi dođe seleIz Banata, iz ravniceDa ti vidim vedro liceHvala tebi mila mojaBićeš večno ljubav moja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track