POVRATAK U PROŠLOST: Cela porodica živi u 1986.

Bez interneta i mobilnog

POVRATAK U PROŠLOST: Cela porodica živi u 1986.

Ludi svet -
Bler i Morgen sa dvoje dece živeće godinu dana kao osamdesetih godina prošlog veka jer žele da mu deca odrastaju zdravo baš kao i oni

Porodica iz Onatrija iz svojih je života izbacila je mobilne telefone, kompjutere i modernu odeću i odlučila da godinu dana živi dana bez moderne tehnologije.Bler Mekmilen i njegova partnerka Morgan Petej, zajedno sa sinovima Trejem i Dentonom, igraju prilično detaljno razrađenu igru pretvaranja da je 1986. godina - godina u kojoj su Bler i Morgan rođeni. Ne koriste savremenu tehnologiju, oblače se kao osamdesetih prošlog veka, pa ček nose i frizure koje su se nosile u to vreme

"Bez mobilnog telefona, interneta, bez kompjutera. Bila mi je želja da živim onako kako se živelo u godini kada sam rođen. Igrao sam se sa decom vani, pa sam shvatio koliko su moja deca drugačija", rekao je Bler, koji se na ovaj potez odlučio zbog brige za decu.

"Moj dvogodišnji sin nas je oponašao na telefonima i učio da igra video igre jer to radi petogodiši sin. Trejem se nije ni igrao nego bi se družio sa telefonom. Na primjer, kada bi mu došao ujak, on bi ga samo kratko pozdravio, a onda vi se igrao smo sa njegovim ajfonom", rekao je Bler.

Upravo iz tog razloga je spakovao svu tehnologiju i stavio ih u podrumu Blerovih roditelja. On kaže da njegova porodica sad normalno doručkuje i deca se s psom igraju u dvorištu posle škole.

"Sada smo aktivni, a pre sam ja bio kriv, upalim TV, a deca crtaće 24 sata i to je to", rekao je Bler.

http://www.youtube.com/watch?v=o4lKRXm3gsw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track