HOROR: Ženi miševi izgrizli lice, nije mogla da ih otera!

U njenom ormariću pronašli gnezdo glodara

HOROR: Ženi miševi izgrizli lice, nije mogla da ih otera!

Ludi svet -
Kanađanka koja boluje od demencije našla se u užasnoj situaciji kad su miševi počeli da joj grizu lice, a zbog svoje nepokretnosti nije mogla da ih skloni

KANADA - Kanađanka koja boluje od demencije našla se u užasnoj situaciji kad su miševi počeli da joj grizu lice, a zbog svoje nepokretnosti nije mogla da ih skloni.

Fizički se oporavlja od krvavih povreda ali je "emocionalno pogođena" ovim događajem, kako javljaju mediji. Kasnije je u njenom ormariću pronađeno gnezdo miševa.

Ovaj slučaj strave i užasa dogodio se u domu Vila sv. Tereze u kanadskoj pokrajini Alberti , gde je osoblje počelo da primećuje miševe još pre godinu dana, a nedavno ih je uprava naterala da očiste mišji izmet uoči posete ministra zdravlja. Pored toga, ova ustanova borila se devet meseci sa epidemijom stenica.

Predstavnica kompanije koja upravlja ovim domom priznala je da su miševi primećeni u zgradi, ali to opravdava blizinom poljoprivrednih površina sa kojih miševi, prema njenom tumačenju, beže kada farmeri kombajnom obrađuju polja.

Ali rekla je da će osigurati da ustanova bude čista, sigurna i bez miševa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track