STROGA: Majka kaznila ćerku jer je mešala zadnjicom na žurci!

Osramotila roditelje

STROGA: Majka kaznila ćerku jer je mešala zadnjicom na žurci!

Ludi svet -
Devojčica je bila primorana da na prometnoj raskrsnici drži transparent sa porukom: ‘Mešanjem’ sam pokazala nepoštovanje prema svojim roditeljima

Jedanaestogodišnjakinju iz Kalifornije majka je zbog vrckanja guzom na školskoj igranci kaznila na krajnje neobičan način.

Devojčica je bila primorana da na prometnoj raskrsnici drži transparent sa porukom “‘Mešanjem’ sam pokazala nepoštovanje prema svojim roditeljima“.

Seksi pokreti koje su popularnim učinile svetske muzičke zvezde sve češće su na meti osude zabrinutih majki. Jedna od njih je i Fransis Hena iz Bejkersfilda koja je otkrivši da njena ćerka nije poslušala upozorenje i da je na igranci u školi “vrckala guzom“ poput Majli Sajrus, devojčicu naterala da sebe kazni tako što će na prometnoj raskrsnici nositi transparent sa priznanjem.

"Želim da shvati da je još dete i da to jednostavno ne sme da radi, naročito ne u školi. Za devojčicu njenih godina, takvi pokreti su neprikladni. Kad bude imala 18 godina, nek radi šta hoće, ali joj to još nije dozvoljeno", objasnila je majka za jednu televiziju.

Sporni pokreti karakteristični su po izrazito seksualnoj konotaciji, a uključuju ritmično vrckanje guzom i grudima. Frensis je za ćerkino “mešanje“ u stilu pop zvezda saznala od devojčicine drugarice, a kako kaže, najviše joj je zasmetalo, što škola zbog toga nije reagovala.

"Nadam se da će joj ova kazna pomoći da shvati koliko je ozbiljno ono što je uradila", zaključuje zabrinuta majka.

http://www.youtube.com/watch?v=tdZ9gKV3ZMw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track