TIN-LEKCIJA ZA MEK: I bigmek se jede sa stilom!

Fotografije zapalile internet

TIN-LEKCIJA ZA MEK: I bigmek se jede sa stilom!

Ludi svet -
Vilijam Piči, Kameron Ford i Adam Veland u restoran su došli sa kravatama, a ponijeli su svoj pribor za jelo, sveće i stolnjak

Tri tinejdžera iskoristila su Mekdonalds na kraljevski način! Oni su u restoran brze hrane došli elegantno obučeni, a ono što su sledeće uradili obišlo je planetu.

Petnaestogodišnjaci Vilijam Piči, Kameron Ford i Adam Veland hteli su da pokažu kako se hamburgeri jedu sa stilom! Došli su u Mekdonalds noseći stolnjak, nekoliko sveća i svoj pribor za ručavanje! Veoma ozbiljni prostrli stolnjak preko stola, zapalili sveće i prionuli na pomfrit.

Adam je na društvenu mrežu Tviter postavio fotografije njihove večere, a onda je internet učinio svoje. Slika je deljena oko sto puta u minutu čitava tri sata! Inače, osoblje nije bilo toliko oduševljeno. Prvo su im zabranili ovakav potez, ali je uprava, nakon što su shvatili da momci žele samo malo da se zabave dozvolila ovaj neobičan obrok.

"Mislili smo da je ovom mestu potrebno malo stila", bio je njihov komentar."Bilo nam je dosadno u petak uveče, pa smo odlučili da idemo na lep, formalan obrok", rekao je Vilijam.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track