Pogledajte kako se devojka transformiše u živu lutku

Opsednuta animiranim likovima

Pogledajte kako se devojka transformiše u živu lutku

Ludi svet -
Velikih staklenih očiju, porculanskog lica i crvene kose, ova devojka izgleda kao prava živa lutka

Anastasija Špagina opsednuta je izgledom japanskih animiranih likova i uskoro namerava da operiše i oči, kako bi što vise ličila na omiljene joj likove.

Trend devojaka koje pokušavaju da izgledaju poput animiranih likova već se odavno iz Japana proširio svetom. Anastasija je, naime, velika obožavateljka japanskih animacija, pa je sebe transformisala u živi animirani lik i na taj način ide po svetu i skuplja obožavaoce na Fejsbuku.

Ova je 19-godišnja devojka do zadnjeg detalja razradila je svoj “lik” pa se, uz velike “staklene” oči, kosu u jarkim bojama i vrlo uzak struk, predstavlja i pod imenom Fukkacumi, a na popularnoj društvenoj mreži ima više od 10.000 fanova. Osim toga, ona i na Jutjubu objašnjava na koji način postići ovakav izgled.

Špagina je visoka 1,52 metra i teži samo 38 kilograma, a kako bi do poslednjeg detalja izgledala baš onako kako želi, potrebno joj je 30 minuta za nanošenje šminke na samo jedno oko. Navodno će se uskoro podvrgnuti i operaciji na očima kako bi još više ličila na omiljene likove.

http://www.youtube.com/watch?v=AmXeQzbHwjo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track