NEUSTRAŠIVI: Kusturica i Monika skočili niz vodopad!

Avanturisti

NEUSTRAŠIVI: Kusturica i Monika skočili niz vodopad!

Pop kultura -
Monika, obučena u jaknu i belu haljinu, ali i reditelj, bez problema su skočili sa vrha slapa

Monika Beluči i Emir Kusturica su snimajući film "Na mlečnom putu" postali pravi avanturisti. Snimali su noću, pravili kadrove u jednom klancu, a sada su odigrali scenu u kojoj skaču niz vodopad.

Kusturica i Monika sa celom ekipom trenutno se nalaze u Bosni i Hercegovini. Oni su snimali u zapadnoj Hercegovini, u selu Veljacima kod Ljubuškog na prelepim slapovima Koćuša. Lepota prirode je ovog puta, bar za njih dvoje, bila u drugom planu, jer su morali da skaču u ledenu vodu. Monika, obučena u jaknu i belu haljinu, ali i reditelj, bez problema su skočili sa vrha slapa. Inače, Koćuša je visoka pet metara.

Morali su scenu da ponove dva puta, a za svaki slučaj, na filmskom setu su bili i dubleri pa su i oni snimili istu scenu.

Temperatura vode je manja od 10 stepeni u ovo doba godine Inače, meštani su bili oduševljeni dolaskom poznate glumice i Kusturice pa su im pripremili mali doček. Za reditelja su čak spremili i uštipke.

Monika Beluči u novom filmu Emira Kusturice igra devojku u koju je on zaljubljen. Usred rata njih dvoje pokušavaju da sačuvaju svoju ljubav i živote pa neprestano beže. E, upravo takvu jednu scenu snimio je naš čuveni reditelj sa lepom Italijankom.

Snimanje filma trebalo bi da bude završeno do početka decembra, a planirano je da premijerno bude prikazan u Kanu u maju 2014.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track