SKANDAL U PARIZU: Gole feministkinje istrčale na pistu, manekenka jednu udarila po nosu!

Nedelja mode u Parizu

SKANDAL U PARIZU: Gole feministkinje istrčale na pistu, manekenka jednu udarila po nosu!

Pop kultura -
Čula sam urlanje iza mene i u sledećem momentu, jedna nepoznata, gola devojka je dotrčala do mene, uhvatila me za ruku i pokušala da mi podigne suknuju. Udarila sam je, nisam želela to da uradim, ali zgrabila me je za ruku, ispričala je posle Holi Mej Sejker
1 / 5

Dve gologrude aktivistkinje Femena, sa uvredljivim porukama po manekenke, upale su na modnu reviju u Parizu i protrčale modnom pistom. Jedna od aktivistkinja imala je tu nesreću da naleti na 18-godišnju Holi-Mej.

Feministkinja je mankenku uhvatila za ruku, ali se ova nije dala zbuniti i po svu cenu je rešila da odbrani svoj nastup te je gologrudu Ukrajinku udarila posred nosa. Sve se izdešavalo veoma brzo, a obezbeđenje je odmah nakon toga sklonilo aktivistkinje sa modne piste, te je revija nastavljena.

Holi-Mej Sejker ispričala je šta se desilo i priznala da žali što nije žustrije odreagovala.

"Čula sam urlanje iza mene i u sledećem momentu, jedna nepoznata, gola devojka je dotrčala do mene, uhvatila me za ruku i pokušala da mi podigne suknuju. Udarila sam je, nisam želela to da uradim, ali zgrabila me je za ruku i samo sam želela da je se otarasim. Kad malo bolje razmislim, volela bih da sam ih obe gurnula sa piste jer su upropastile moj omiljeni šou", rekla je Sejker. Nakon završene revije, ona je svoje nezadovoljstvo izrazila i na Tviteru, gde je napisala: "Ta mi je uništila nastup".

Sejker je rođena u Liverpulu i manekenstvom se bavi od svoje 16. godine, a mnogi za nju kažu da je nova Kejt Mos.

http://www.youtube.com/watch?v=BCgBi1Usizk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track