Majli Sajrus se vraća u školu?

Zainteresovana za studije fotografije

Majli Sajrus se vraća u školu?

Pop kultura -
Ona je u jednom intervjuu objasnila da je naročito zainteresovana za studije fotografije, jer je to ono čime najviše voli da se bavi kada nije na sceni

Pevačica Majli Sajrus ne prestaje da šokira, te posle silnih provokativnih izdanja, najnovije iznenađenje ove "kraljice tverka" jeste njena izjava da bi volela da se vrati u školu.

Bivša zvezda Diznijevog kanala, a sada najprovokativnija pevačica Majli Sajrus je u intervju za časopis Roling Stouns, za čiju se naslovnicu slikala potpuno naga, izjavila da razmišlja o tome da nastavi školovanje. Ona je objasnila da je naročito zainteresovana za studije fotografije, jer je to ono čime najviše voli da se bavi kada nije na sceni.

Poznata dvadesetogodišnjakinja je takođe dodala da ju je na ovo inspirisala odluka čuvenih holivudskih bliznakinja Meri-Kejt i Ešli Olsen koje su pohađale Njujorški univerzitet.

"Nikad nisam mogla da idem u školu i imam normalan život. Dopada mi se kako su to Meri-Kejt i Ešli uradile. Iako milionerke jer su karijeru izgradile kao dečje zvezde, odlučile su da to nije ono što žele u budućnosti. I mislim da su se jako dobro uklopile na koledžu, da ih kolege i ne gnjave previše", zaključila je Majli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track