PITER GEJBRIJEL: Hoću maserku, a ne masera!

5. oktobra

PITER GEJBRIJEL: Hoću maserku, a ne masera!

Pop kultura -
Gejbrijel je tražio organsku hranu i izričito je zabranio meso

Piter Gejbrijel će 5. oktobra nastupiti u Kombank areni, najavio je da će svirati više od dva sata sa svojim starim bendom i da će izvesti sve pesme sa najprodavanijeg albuma "So". Međutim, organizatorima je poslao i vrlo zanimljivu listu zahteva.

Kao i sve zvezde, i Piter Gejbrijel ima posebnu listu zahteva za svoj nastup, a ceo jedan deo se odnosi isključivo na masažu. Naime, muzičar je bio izričit u zahtevu da dobije maserku. Kako saznajemo, posebno je bilo naglašeno da traži ženu masera, ne muškarca ili "nešto između". Takođe, ne sme da bude sportski terapeut, osteopata ili kiropraktičar već iskusni maser koji može da pruži opuštajuću terapiju u "hipi" stilu, te da traje sat vremena u mirisnoj prostoriji.

Od drugih stvari na listi se uglavnom nalaze zahtevi za hranu i piće. Gejbrijel je tražio organsku hranu i izričito je zabranio meso. Od pića očekuje da ga dočekaju kvalitetna vina i piva marke „grolš" i „čimaj", ali mogu i lokalni brendovi, samo da su u limenci.

Iako ranije nije bio u Srbiji, Piter Gejbrijel je upoznat sa našom zemljom. "Znam koliko se u Srbiji ceni muzika. Nadam se da će biti uzbudljivo", izjavio je poznati muzičar.

Svoje slobodno vreme uoči koncerta pevač i njegov bend iskoristiće za viđanje sa ranijim poznanicima i saradnicima iz Srbije. Poznato je da su u njegovom studiju u Londonu svoje albume snimali muzičari kao što su Zdravko Čolić, Slobodan Trkulja i Džiboni.

Set listu "Back to Front" turneje čine preko 20 pesama i podeljen je na akustički i deo sa celim bendom, a na listi se nalaze pesme poput "Come Talk To Me", "Family Snapshot", "Solsbury Hill", "That Voice Again", "In Your Eyes" i druge.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track