Kim Kardašijan tražila od Kloi da ostavi Lamara

Negativan publicitet za porodicu

Kim Kardašijan tražila od Kloi da ostavi Lamara

Pop kultura -
Mnogi komentarišu da se Kloi izvrsno drži kroz ovo teško razdoblje, a Kim nikako nije jasno zašto njena sestra ne želi da ostavi Lamara koji ne čini skoro ništa kako bi se skinuo sa droge

Starleta Kim Kardašijan zahteva od mlađe sestre Kloi da se razvede od Lamara Odoma. Starija sestra Kardašijan smatra da Lamarovi problemi s drogom stvaraju negativan publicitet za porodicu.

Kloi nije htela da priča o navodnom sukob u porodici. Njeni bračni problemi započeli su posle natpisa o Lamarovim prevarama, a stranim medijima obratila se i navodna ljubavnica košarkaša koja je tvrdila da su se viđali nekoliko meseci.

Mnogi komentarišu da se Kloi izvrsno drži kroz ovo teško razdoblje, a Kim nikako nije jasno zašto njena sestra ne želi da ostavi Lamara koji ne čini skoro ništa kako bi se skinuo sa droge.

Kloi je zbog ove sestrine izjave kuću napustila u suzama, a sestre su se posvađale pre nego što se Kim s Kanje Vestom zaputila na Nedelju mode u Parizu.

"Tekstovi o Lamarovoj zavisnosti o drogama i preljubima Kim su jako neugodni, ona ne želi da je povezuju sa njim", tvrdi izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track