NOVI HIT U HOLIVUDU: Dekoltei koji otkrivaju sve!

Svet mode

NOVI HIT U HOLIVUDU: Dekoltei koji otkrivaju sve!

Pop kultura -
Kim Kardašijan se na jednoj zabavi u Parizu pojavila u haljini čiji dekolte nije imao kraj

Grudi su uspele da zasene Parisku nedelju mode, pa su kreatori ponudli toliko novih kombinacija sa dubokim dekolteima. Međutim, samo jedna je uspela da pobede u trci za medisjku pažnju - Kim Kardašijan se na jednoj zabavi u Parizu pojavila u haljini čiji dekolte nije imao kraj.

Preteča velikih dekoltea i nenošenje brushaltera bila je Kejt Mos kada se aprila ove godine na jednoj dobrotvornoj večeri u Brazilu pojavila sa malo dubljim dekolteom. Kejt je najavila, a onda je trend doživeo opštu ekspanziju. Bez velikog iznenađenja, jedna od prvih koja je ispratila ovaj trend bila je Kim Kradašijan. U Živanšijevoj haljini starleta je pokazala svu raskoš svojih grudi. A za vreme trajanja Pariske nedelje mode, grudi su slobodno šetale Parizom.

Kara Delevinj i Miranda Ker su, svaka na svoj način, podržale novi trend. Da duboki dekoltei i "oslobođene grudi" osvajaju svet, moglo je da se vidi i malo dalje, u Los Anđelesu, gde je Gvinet Paltrou prošetala u izazovnoj garderobi. Malo umereniju varijantu novog modnog trenda pokazala je i glumica Kler Dejns na nedavno održanoj dodeli Emi nagrada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track