TRIFUNOVIĆ UCENIO TASOVCA: Ako odbiješ da budeš ministar, ubiću te!

Naredio mu

TRIFUNOVIĆ UCENIO TASOVCA: Ako odbiješ da budeš ministar, ubiću te!

Pop kultura -
Zvao sam ga telefonom, kada sam čuo da je predložen, da mu kažem da ću da mu dođem na gajbu da ga ubijem, u slučaju da odbije", rekao je glumac

Glumac Sergej Trifunović, kada je čuo da je Ivan Tasovac predložen za ministra, "ucenio" ga je da mora da pristane

Naime, Trifunović je odlučio da mora nešto da preduzme kada je čuo da je naš istaknuti pijanista i direktor Beogradske filharmonije predložen da bude ministar kulture.

"Ja sam ga zvao telefonom, kada sam čuo da je predložen, da mu kažem da ću da mu dođem na gajbu da ga ubijem, u slučaju da odbije", rekao je glumac u emisiji Nedelja plus.

Podsetimo, SPS, prilikom rekonstrukcije vlade, mesto ministra kulture ponudio Ivanu Tasovcu. Ivan Tasovac rođen je 21. juna 1966. godine. Bio je direktor Beogradske filharmonije od marta 2001. godine. U dvanaestoj godini kao pijanista debitovao je sa orkestrima Beogradske i Zagrebačke filharmonije.

Član je žirija međunarodnih konkursa, vodio je majstorske kurseve pijanizma u Italiji, Rusiji i Jugoslaviji, i osvojio brojna kako domaća, tako i međunarodna priznanja.

Poslednje godine rad Filharmonije obeležila su brojna gostovanja velikih svetskih imena, ali i ciklus Pika-Točka-Tačka, koji je ujedinio filharmonije iz Ljubljane, Zagreba i Beograda. Ostale su zapamćene i brojne promotivne kampanje, poput one pod sloganom "Hvala što ne dolazite ", ali i raspisivanje tendera za izbor dirigenta BGF.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track