ŠEHEREZADA: Sulejman veličanstven i kod kuće!

Nikada ne viče

ŠEHEREZADA: Sulejman veličanstven i kod kuće!

Pop kultura -
U našem odnosu nema klasične podele na ulogu majke i oca. Srećna sam što pored sebe imam muškarca koji me poštuje i razume, rekla je Berguzar Korel, koja je četiri godine u braku sa Halitom Ergenčom

Turska glumica Berguzar Korel, koja je udata za Halita Ergenča, izjavila je da je glavni glumac u seriji "Sulejman Veličanstveni" podjednako veličanstven i kod kuće.

Berguzar i Halit upoznali su se na snimanju serije "1001" noć. Venčali su se 2009. godine, a godinu dana kasnije dobili su sina Alija. Lepa glumica je otkrila da sa suprugom deli obaveze oko kuće i deteta. "U našem odnosu nema klasične podele na ulogu majke i oca. Srećna sam što pored sebe imam muškarca koji me poštuje i razume. Halit nije propuštao nijedan moj pregled tokom trudnoće. Sve radimo zajedno i pravi smo tim", rekla je Berguzar. Glumica koja se proslavila ulogom Šeherezade dodala je da je njen muž ipak malo stroži roditelj od nje. "Halit uopšte ne mora da povisi ton. Dovoljno je da nešto jednom kaže i Ali će ga poslušati. On mu je uzor ali i autoritet", rekla je glumica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track