RAJ: Ričard Brenson izdaje kuću za 44.000 evra dnevno

Pogledajte

RAJ: Ričard Brenson izdaje kuću za 44.000 evra dnevno

Pop kultura -
Kuća je dovoljno velika da primi 30 odraslih osoba, ali da biste uživali u njenoj udobnosti morate izdvojiti 44.000 evra za noćenje

Kuća milijardera Ričarda Brensona sravnjena je sa zemljom 2011. godine kada je u nju udario grom i izazvao požar. Dve godine kasnije, osnivač kompanije "Virdžin" obnovio je kuću na ostrvu Neker i sada je izdaje po ceni od 44.000 evra za jedno noćenje.

Brenson poseduje kuću na Karibima još od 1979. godine, ali je ona pre dve godine skoro uništena. Glumica Kejt Vinslet, koja je udata za bogataševog rođaka Neda Rokenrola, izvukla je njegovu 90-godišnju majku Iv iz požara izazvanog udarom groma.

Sve prostorije su sada rekonstruisane, a dodat je i novi apartman od 140 kvadrata sa pogledom na Atlantski okean i obližnja ostrva. Kuća je dovoljno velika da primi 30 odraslih osoba, ali da biste uživali u njenoj udobnosti morate biti izuzetno bogati.

Sa velike terase, opremljene garniturama za sedenje, pruža se neverovatan pogled na okean. U dvorištu su ležaljke, suncobrani i bar, a tu su i teniski tereni i spa centar.

"Ostrvo Neker je bilo moj dom više od 30 godina. Za mene je to najlepše mesto na svetu. Oduševljen sam postignutim rezultatima", izjavio je Ričard Brenson.

U osam soba za goste često su spavale najpopularnije holivudske ličnosti, poput Harisona Forda i Roberta de Nira, a Brensonovo gostoprimstvo iskusio je i Novak Đoković. Svako ko želi da uživa u čarima ovog imanja moraće za jedno veče da izdvoji iznos koji većina ljudi ne zaradi ni za godinu dana.

Brenson je imao samo 28 godina kada je kupio ostrvo Neker za 213.323 evra. Divlje parče zemlje pretvorio je u dom iz snova na kome mu zavide i kolege milijarderi.

http://www.youtube.com/watch?v=n8KZ6k7e0Bs
http://www.youtube.com/watch?v=a1WdTlPjs1A

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track