ZVEZDA SERIJE: Glumica koju su sajentolozi izabrali za Kruzovu ženu glumi u Homeland

Igra muslimanskog agenta

ZVEZDA SERIJE: Glumica koju su sajentolozi izabrali za Kruzovu ženu glumi u Homeland

Pop kultura -
Tokom zabavljanja Toma Kruza i Nazin, glumica je i uvredila jednog od poglavara crkve, pa je bila poslata na "rehabilitaciju" gde je morala da čisti toalete četkicom za zube i da kopa rupe u sred noći

Glumica Nazin Boniadi, koja je dospela u žižu javnosti nakon što je magazin Veneti fer objavio da je upravo nju Sajentološka crkva izabrala za ženu Tomu Kruzu, postala je zvezda nove sezone serije "Homeland".Nazin Boniadi u seriji igra muslimanskog agenta agencije CIA, koju je njen šef Sol Bernson zadužio za praćenje terorista. Međutim ovo nije prva misija na koju je glumica poslata, jer je 2004. godine bila izabrana od strane Sajentološke crkve za novu ženu Toma Kruza.

Nazim je ekspresno bila poslata iz Londona u Njujork na upoznavanje sa glumcem, koji ju je potom izvodio na razne večere i događaje.

Međutim nakon kratke avanture, Nazin je ipak odbila da se uda za glumca, koji je potom sklopio brak sa Kejti Holms 2005. godine.

Tokom njihovog zabavljanja, glumica je i uvredila jednog od poglavara crkve, te je nakon toga bila poslata na "rehabilitaciju" u Floridu gde je morala da čisti toalete četkicom za zube i da kopa rupe usred noći.

Ona je ubrzo nakon toga napustila ovu crkvu, te je čak snimila i rep pesmu u kojoj je navela da napušta Sajentologiju.

Zvaničnici ove sekte kao i PR samog Kruza su nazvali celu priču izmišljotinom, ali Veneti fer koji je objavio ovu priču navodi da imaju pouzdane izvore.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track