UPOZNAJTE NARGIS: Ovo je devojka koja vas je oduševila svojim glasom

Nova zvezda

UPOZNAJTE NARGIS: Ovo je devojka koja vas je oduševila svojim glasom

Pop kultura -
Nargiz Zakirova potiče iz čuvene uzbekistanske muzičke porodice. Majka joj je poznata uzbekistanska pop pevačica koja je bila popularna '60. i '70. godina prošlog veka, dok joj je deda bio operski pevač

Neverovatan glas Nargise Zakirove, Uzbekistanke koja je nastupila u ruskoj verziji emisije "The Voice” , uspeo je da oduševi žiri. A onda ih je oduševila i svojim originalnim izgledom.

Nargiz Zakirova potiče iz čuvene uzbekistanske muzičke porodice. Rođena je u Taškentu u Uzbekistanu 1971. Majka joj je poznata uzbekistanska pop pevačica koja je bila popularna '60. i '70. godina prošlog veka. Deda joj je bio operski pevač. Nargiz peva od svoje četvrte godine od kad se i takmičila naraznim pevačkim manifestacijama.

Godine 1995. emigrira sa roditeljima u Njujork gde je radila u prodavnici, piceriji i u tatu salonu. Od 2001. nastupa po kafićima i klubovima. Pevala je i sa raznim bendovima. Čak je i objavila etno album „"U zlatnom kavezu". Trenutno nastupa sama. Nargiz je udata i ima troje dece.

Zakirova je prošla tri faze u američkom „X faktoru”, dobila je zlatnu kartu za završnu audiciju, ali je odlučila da učestvuje u ruskom šou "Glas”. Trebalo je prošle godine da prvi put nastupa na ovom takmičenju, ali zbog očeve bolesti a kasnije i smrti, odložila je svoje nadmetanje.

Evo kako je oduševila žiri:

http://www.youtube.com/watch?v=MgjjiTdmYis
A evo kako zvuči kada inače nastupa:
http://www.youtube.com/watch?v=uYpuN_4pUCc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track