ALEKSA JELIĆ: U štiklama i pegla da bi bio Ceca

Tvoje lice zvuči poznato

ALEKSA JELIĆ: U štiklama i pegla da bi bio Ceca

Pop kultura -
Evo, u ovim cipelama sam iz dana u dan spremao ručak, peglao veš, šetkao po kući", rekao je Jelić

Pevač Aleksa Jelić danima po kući hoda na štiklama od deset centimetara pripremajući se za šou "Tvoje lice zvuči poznato", gde će imitirati Cecu.

"Ko izmisli ovolike štikle? Ovo nije humano", žali se pevač koji je morao danima pre snimanja da vežba. Prvo se uhvatio u koštac sa onim što mu je izgledalo najkomplikovanije - hodom i plesom na štiklama.

"Evo, u ovim cipelama sam iz dana u dan spremao ručak, peglao veš, šetkao po kući", rekao je Jelić.

Na prvoj probi je, kako kaže, pokušao da igra u njima bez ikakve pripreme, ali se ta avantura brzo završila."Naravno, polomio sam se na bini i istog trenutka shvatio da će mi trebati vremena da savladam ove cipele, pa sam ih poneo kući i nisam se razdvajao od njih", rekao je Jelić.

Jelić će pevati Cecinu pesmu "Da raskinem sa njom“ i pokazati kako je skinuo njene trilere, ali i pokrete.

"Majica mi je bila nenormalno uska. Ja sam ipak muško i treba mi mesta za stomak. Uz to sam imao i ogromne grudi jer to je ipak Ceca. Bilo je naporno, ali vredelo je", rekao je Jelić.Jednim detaljem svoje maske ipak nije bio zadovoljan, a to je nos.

U prvoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato", koju ćemo gledati večeras u 21 sat na „Prvoj“, Željko Šašić će biti Bora Čorba, Knez - Luis, Sneki Babić - Zdravko Čolić, a Sara Jovanović - Rijana. Ana Kokić imitiraće Slađanu Milošević, Goca Tržan Draganu Mirković, Boris Milivojević - Manjifika, a Tamara Dragičević - Ledi Gagu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track