Pogledajte kako Sandra Bulok repuje

Naučila zbog dečka

Pogledajte kako Sandra Bulok repuje

Pop kultura -
Glumica je otkrila da je sve reči pesme naučila još kao tinejdžerka, da bi impresionirala dečka u školi koji joj se dopadao. Sa Klunijem ne može da se zabavlja jer su previše slični

Nije novost da Oskarovka Sandra Bulok (49) zna da glumi, ali je iznenadila svoje obožavaoce kada je u nedelju, u “Džonatan Ros šouu”, pokazala da zna i da repuje.

Bulokova je izvela hip-hop klasik iz 1979. godine "Rapper's Delight", od “The Sugarhill Gang” i otkrila gledaocima da je sve reči pesme naučila još kao tinejdžerka, da bi impresionirala dečka u školi koji joj se dopadao.

Pomislila sam: Sledeći put kad budem otišla na igranku, znaću svaku reč ove pesme, potruditi se da on primeti svako otvaranje mojih usta i tako mu zapasti za oko. I, na žalost, u tome sam uspela” - kaže lepa brineta.

Zvezda filma “Gravitacija”, u kom igra pored Džordža Klunija, kaže da je repovanje uvežbavala sa njim tokom pauza na snimanju. Takođe, objasnila je da se njih dvoje, iako su dugogodišnji dobri prijatelji, ne mogu zabavljati jer su previše slični.

http://www.youtube.com/watch?v=ZZ5rS20KOzY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track