NIJE ZADOVOLJILA: Hrvatska glumica izgubila ulogu u Sinđelićima

Snimila samo pilot epizodu

NIJE ZADOVOLJILA: Hrvatska glumica izgubila ulogu u Sinđelićima

Pop kultura -
Hrvatska glumica je zbog neslaganja s rediteljem snimila samo pilot-epizodu. U sledećim epizodama nju je zamenila Snežana Bogdanović

Serija "Sinđelići", naš pandan "Seranovima", nedavno je premijerno prikazana, a u glavnoj ulozi Dobrile prvi i poslednji put smo gledali Vanesu Radman.

Hrvatska glumica je zbog neslaganja s rediteljem snimila samo pilot-epizodu. U sledećim epizodama nju je zamenila Snežana Bogdanović.

Vanesa Radman se nije najbolje snašla na snimanju, tako da nakon odgledanog materijala reditelj Dejan Zečević nije bio zadovoljan pilot-epizodom, a posebno Vanesinim učinkom. U jednom trenutku je odlučio da napusti ceo projekat jer nije želeo da stane iza serije. Produkcija je na kraju donela odluku da je bezbolnije da zameni glavnu glumicu, a ne reditelja.

Kontaktirano je sa Snežanom Bogdanović, koja je prihvatila ulogu u "Sinđelićima", a sa ovom odlukom se složio i reditelj pa je snimanje nastavljeno.

Zečević nije želeo da komentariše ništa u vezi s promenom glavne glumice. Iz producentske kuće "Emotion", koja stoji iza "Sinđelića", ranije smo dobili odgovor da Vanesa nije u mogućnosti da igra do kraja serije.

"Dok smo mi pregovarali s televizijskim kućama oko "Sinđelića" i dok je trajala neizvesnost kada će se snimati nastavak, Vanesa je dobila ponudu da bude glavna glumica u seriji od 100 epizoda. Nije bilo moguće uskladiti snimanje s nastavkom "Sinđelića" i želeli smo da ulogu Dobrile dobije neko veliko glumačko ime koje dugo nismo videli na malim ekranima. Tako smo poslali scenario Snežani Bogdanović. Reakcije su veoma pozitivne i mislim da su ona i Voja Brajović pun pogodak", rekli su nam producenti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track