Stiv Stivens gost na koncertu Džibonija

Čuveni gost

Stiv Stivens gost na koncertu Džibonija

Pop kultura -
Gitarista e pravio muziku za filmove "Matrix Reloaded", "Speed", a "Gremi" nagradu dobio je za čuvenu temu iz filma "Top Gun"

BEOGRAD - Poznati gitarista Stiv Stivens (Steve Stevens), koji je sarađivao sa Bilijem Ajdolom i Majklom Džeksonom, biće specijalni gost na koncertu Džibonija, 25. oktobra u Kombank areni.

Stivens već 30 godina suvereno vlada svetskom rok scenom, a beogradska publika imaće jedinstvenu priliku da ga čuje i vidi u drugačijem izdanju - rame uz rame sa Džibonijem.

Spisak poznatih s kojima je Stivens sarađivao je impresivan, a izdvaja se njegovo pojavljivanje sa Majklom Džeksonom u pesmi "Dirty Diana" i saradnja sa pevačem sastava "Mötley Crüe" Vinsom Najlom (Vince Neilom).

Stivens je pravio muziku za filmove "Matrix Reloaded", "Speed", a "Gremi" nagradu dobio je za čuvenu temu iz filma "Top Gun".

Povodom predstojećeg koncerta splitskog kantautora Džibonija u beogradskoj Areni, Stivens je izjavio: "Veliki sam poštovalac muzike koju stvara Džiboni, stvarno se radujem što ću imati priliku da nastupam sa njim. Takođe, drago mi je što ću ponovo videti Beograd i uživati u njegovim čarima nekoliko dana", rekao je gitarista.

Ranije je najavljeno da će kao specijalni gosti na Džibonijevom koncertu u Kombank areni nastupiti harizmatični umetnik Damir Urban, priznati makedonski gitarista Vlatko Stefanovski, pevačica Maja Azucena i svetski cenjen Londonski gospel hor.

Očekuje se višesatni koncertni spektakl u okviru koga će splitski kanautor publiku provesti kroz brojne hitove poput "Libar", "Žeđam", "Mirakul", "Toleranca" i nove pesme sa aktuelnog albuma "20 Century Man".

Ulazi u Kombank arenu biće otvoreni od 19 časova, a organizatori apeluju da posetioci dođu što ranije kako bi se izbegle gužve na ulazima, kao i da sa sobom ne nose upaljače, kišobrane i druge predmete kojima bi mogla biti ugrožena bezbednost.

Ulaznice se prodaju po cenama od 2.490 dinara za parter, 3.490 za fan pit, 3.690 za nivo 200 Premium, 2.990 za nivo 200, 2.490,00 za nivo 400 prva kategorija, 2.190 za nivo 400 druga kategorije i 9.990 dinara za lože.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track