Sting u seriji Šou Majkla Džeja Foksa

Glumi sebe

Sting u seriji Šou Majkla Džeja Foksa

Pop kultura -
Sting će se pojaviti u epizodi posvećenoj Božiću koja će biti snimana u Njujorku, a slavni muzičar, nekada davno frontmen grupe "Polis", će igrati - sebe

Emitovanje serije zasnovane na životu slavnog glumca, "Šou Majkla Džeja Foksa", počelo je krajem septembra. U Božićnoj epizodi ekipi se pridružuje Sting.

Bolest može da posluži i kao inspiracija - barem je tako u slučaju glumca Majkla Džeja Foksa (52), koji godinama pati od Parkinsonovog oboljenja. Emitovanje serije zasnovane na njegovom životu, "Šou Majkla Džeja Foksa", počelo je krajem septembra na En-Bi-Siju.

Junak je Majk Henri, voditelj vesti na njujorškoj televiziji. Nakon što mu je dijagnostifikovana Parkinsonova bolest, on napušta posao i odlučuje da se fokusira na zdravlje i porodicu. Pet godina kasnije, rešava da se vrati na pred kamere i upada u brojne avanture pokušavajući da uskladi porodični i poslovni život, a da pritom dodatno ne naruši zdravlje.

Ovom serijom Foks se vratio na televiziju u prvoj glavnoj ulozi nakon sitkoma "Svi gradonačelnikovi ljudi" (1996-2001), posle kog se delimično i povukao iz glume jer su mu se simptomi pogoršali. Tada je osnovao i fondaciju za prikupljanje sredstava kako bi se pronašao lek za Parkinsonovu bolest.

Serija je dobila pomešane kritike: dok ju je "Entertejment vikli" proglasio jednom od šest najboljih sezone 2013-2014, "Njujork tajms" je primetio da nešto nedostaje i da sitkom nije ni najmanje zabavan.

S tim se očigledno ne slaže Sting, koji je odlučio da se pojavi u specijalnoj epizodi posvećenoj Božiću. Epizoda će biti snimana u Njujorku, a slavni muzičar, nekada davno frontmen grupe "Polis", će igrati - sebe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track