TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Ana Kokić otpevala za malu Unu Savić (2)

Šou humanitarnog karaktera

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Ana Kokić otpevala za malu Unu Savić (2)

Pop kultura -
Pevačica je nagradu od 1.000 evra poklonila devojčici Uni Savić iz Beograda koja boluje od najtežeg oblika leukemije i potrebna joj je transplatacija koštane srži
1 / 19 Foto: TV Prva

Apsolutni pobednik druge epizode šou programa Tvoje lice zvuči poznato je Ana Kokić, koja je imitirala svetsku zvezdu Pink. Ona je svojim scenskim nastupom sve oduševila. Pevačica je nagradu od 1.000 evra poklonila devojčici Uni Savić iz Beograda koja boluje od najtežeg oblika leukemije. Njoj je potrebna hitna transplatacija koštane srži. Ana je pozvala sve ljude dobre volje da se priključe i pomognu maloj Ani.

"Ja bih da napravim izuzetak i da nagradu dan maloj devojčici od dve godine Uni Savić koja boluje od leukemije i njoj je potrebna operacija koja košta 250.000 evra", rekla je Ana Kokić.

Ana Kokić je imala veoma zahtevan nastup i tešku koreografiju koju je odradila do savršenstva. "Svi su se u publici tresli dok je Ana izvodila numeru", rekla je voditeljka Kilibarda posle završetka numere. "Anu znam preko njenih pesama. Volim Pink, u jednom momentu sam mislila da je Pink, imala je istu boju glasa. Ovo je bilo jako teško", rekla je Seve. "Prošli nastup je bio statičan, a ovaj zaista fantastičan. Briljirala si večeras", rekao je Ivan. "Sjajno je. Ista si kao Bijonse...", napravila je Katarina lapsus, ali se odmah ispravila. "Pink je ovu tačku spremala mesec-dva, a Ana je imala dan i po da uradi koreografiju. Svaka čast. Briljirala si", rekla je Marija.

Žiri je u drugoj epizodi imao veoma težak zadatak, a Ivan Ivanović je prvi put uživao slušajući Jelenu Karleušu koju je imitirala Snežana Sneki Babić, dok je prošlonedeljna pobednica glumica Tamara Dragičević verno "skinula" Severinu Vučković, koja je bila gost žiri u ovoj epizodi.

Ni Katarini Radivojević ni Mariji Mihajlović nije bilo lako da oceni ostale takmičare, budući da su neki takmičari dobili zadatak da se preruše u suprotan pol, pa je Željko Šašić izveo duet Vesne Zmijanac i Dina Merlina. Sara Jovanović je odlično snašla u koži Olivera Mandića. Skaj Vikler se prerušio u Šabana Bajramovića, Goca Tržan u Dženifer Lopez, dok je Aleksa Jelić dao sve od sebe da nas podseti na Tošeta Proeskog. Kao Đorđe Balašević publici se predstavio Boris Milivojević, a Crnogoroca Knez obukao je štikle kako bi se što vernije prerušio u Josipu Lisac.

Voditelji šou programa su Marija Kilibarda i Petar Strugar. Pobednik svake epizide dobija 1.000 evro nagrade koju donirati onome kome žele, a ukupni pobednik dobiće 25.000 evra, koje će takođe dati u humanitarne svrhe.

Zadaci za sledeću nedelju: Željko Šašić – Željko Bebek, Boris Milivojević – Tina Tarner, Sara Jovanović – Milan Stanković, Skaj Vikler – Gru, Tamara Dragičević – LMFAO, Sneki – Ajs Nigrutin, Goca Tržan – Džej, Aleksa Jelić – Miroslav Ilić, Knez – Džiboni, Ana Kokić - Psaj.

23.55 - GLASOVI ŽIRIJA

Severina: Bilo je jako teško 2 poena za Borisa, Željko Šašić 3, Sneki 4, Tamara Dragičević 5, Sara 6, Goca Tržan 7, Aleksa Jelić 8, Skaj Vikler 9, Ana Kokić 10, Knez 12.Ivan Ivanović: 2 poena iz krajnje principijelnih razloga Sneki, Boris 3, Sara 4, Skaj 5, Goca 6, Tamara 7, Željko 8, Aleksa 9, Knez 10, Ana Kokić 12. Katarina Radivojević: Sara Jovanović 2, Željko 3, Skaj Vikler 4, Tamara Dragičevič 5, Boris Milivojević 6, Aleksa Jelić 7, Sneki 8, Goca Tržan 9, Knez 10, Ana Kokić 12.Marija Mihajlović: Boris 2, Željko Šašić 3,-Sara Jovanović 4, Skaj 5, Knez 6, Goca 7, Tamara 8, Aleksa Jelić 9, Sneki 10, Ana Kokić 12 , zaista me je oduševila svojom hrabrošću. Ana Kokić vodi.

Glasovi takmičara: Ana Kokić dala je 5 poena Sari Jovanović. Skaj Vikler je svojih pet poena dao Ani s komentarom da nije normalna šta je izvela na sceni. Knez je nagradio Gocu Tržan, Tamara je dala pet poena Aleksi Jelić, Željko Šašić Ani Kokić, kao i Aleksa Jelić, dok je Goca pet poena dala Knezu, Boris Sneki, Sara je pet poena dala Ani, a Sneki Borisu.

23.35 - Snežana Sneki Babić transformisala se u Jelenu Karleušu i peva pesmu "Slatka mala". "Željko mi je bio fantastičan u pratećim vokalima. Bilo je važno skinuti osnovni korak", rekla je Sneki. "Bilo je simpatično, scenski ispunjeno", rekla je Sneki. "Grlo mi je presušilo, jer slutim da je ovo neka bomba. Ne da bi vam pozavidela Jelena, jer imate prekrasne noge", rekla je Seve. "Ovo je verovatno prvi put da je pesma uživo ispevana. Ovo je veliko poštavanje. Nisam pohvalio Jelenu, nego Sneki. Imaš bolje noge od Karleuše, i bolje pevaš od Jelene. Ako ovo gleda Jelena, onda treba da vidi kako to izgleda", prokomentarisao je Ivan. "Scenski nastup je bio fenomenalan", rekla je Katarina. "Jelena Karleuša je velika zvezda i da nije nje, ne bi imali ovu scenu. Bila si fantastična. Izgledaš prelepo", rekla je Marija.

23.20 - Sara Jovanović imitira Olivera Mandića. "Bilo je teško jer sam se morala tri puta presvući na sceni", rekla je Sara posle nastupa. "Dugo nisam videla takav stav na sceni. Veliki aplauz. Prekrasna ličnost, pred tobom je ceo svet", rekla je Severina. "Ja sam baš uživao. Dosta ružno izgledaš sada, to nema veze sa tobom. Ti si lepa, nije lepo to da ti rade. Uživao sam dok sam te gledao", rekao je Ivan. "Razbila je. Odlična si bila. Bilo ti je verovatno teško, ali napor i trud, svaka čast", rekla je Katarina. "Ne treba da se plašiš nijednog zadatka, jer ti sve dobro leži. Ti si svojim scenskim nastupom dočarala Olivera Mandića", rekla je Katarina.

23.05 - Boris Milivojević imitira Đorđa Balaševića i peva "Ne lomite mi bagrenje". "Devojke su plakale dok si ti izvodio pesmu. Katarina je sve vreme žmurila", rekla je voditeljka Kilibarda.

"Podsetili ste me da dugo nisam bila na koncertu Đorđa Balaševića. Jako je teško biti još jedan Đorđe Balašević, ali vi ste to uspeli, sa puno emocija i duše", rekla je Seve. Ivan je imao malu zamerku na masku ali s druge strane smatra da je Boris bolje pevao od Đoleta tako da je vruć krompir što se tiče analize imiticaije prebacio Katarini koja je bila više nego oduševljena i dirnuta načinom na koji je Boris izneo pesmu. "Svi toliko dobro pevate i toliko dobro glumite. Podsetio si me na Đoleta, ušao si skroz u lik i sjajno si me zabavio.

22.55 - Goca Tržan imitira Džej Lo i peva "On the floor". "Super mi je legla jer je dinamična. Boja glasa joj je nazalna i bilo teško i tekst je bezveze", rekla je Goca. Goca je digla publiku na noge zahtevnom koreografijom i pevanjem. "Goco, izvrsno si pevala, ovo je zahtevna koreografija. Izvrsno izgledaš. Ivan me je razminđušio. Ovo je druga prilika da je pozoveš u Amidži šou", šalila se Seve sa Ivanom zbog Katarininog lapsusa sa početka šoua kada je rekla da je Kokićeva odlično skinula Bijonse umesto Pink. "Jesu li dodavali nešto?. Ovo je bio sjajan šou. Bilo je odlično. Bila si super, kostim ti stoji dobro", rekao je Ivan. "Bravo, svaka čast. Bilo je zahtevno i igrati i pevati", rekla je Katarina. "Sjajno. Nimalo ne zaostaješ sa guzom Dženifer Lopez. Odlično si pevala što ne možemo uvek da kažemo za Dženifer", pohvalila je Gocin nastup Marija.

22.35 - Aleksa Jelić peva numeru "Gromovi na duša" Tošeta Proeskog i podsetio nas na slavuja iz Kruševa koji je tragično nastradao pre šest godina.

"Svaka njegova pesma izazove posebnu emociju jer je imao anđeoski glas. Uživao sam", rekao je Jelić. "Nisam zamislila da je Toše Proeski, nego da je jedna duša. Ovo je bilo prelepo", rekla je Seve. "Osim tesnih pantalona, a tesne su, možda si tako izvukao visoke tonove. Briljantno si izgledao", rekao je Ivan. "Sjajno, iznenađena sam kako dobro pevaš", rekla je Katarina. "Bila sam šokirana jer sam Tošeta poznavala, neverovatna transformacija. Bravo, Aleksa, oduševio si me pevanjem i nastupom", pohvalila ga je Marija.

22.25 - Željko Šašić u isto vreme imitira i Vesnu Zmijanac i Dina Merlina. On peva njihovu duetsku pesmu "Kad zamirišu jorgovani"."Meni je ovo najbolje što sam večeras videla. Ovo je bio mjuzikl. Viktorija", rekla je Seve. "Mene je oduševio prelaz kada si postao Vesna. Ovo je bio najteži nastup večeras. Trebalo je malo veće grudi. Dobra si riba. Knez mi se nije dopao. Ti mi se baš sviđaš", rekao je Ivan. "Sjajan si bio. Odlično, posebno pevanje, svaka čast", rekla je Katarina. "Ti si obrijao pola brade, pola brkova. Sjajno, ovo je bila zahtevna numera, meni je bilo jako zabavno. Hvala ti", oduševljena je bila Marija.

22.05 - Tamara Dragičević imitira Severinu i peva "Terepanu". "Kada se pojavila na sceni pomislila sam Bože lipog li i zgodnog čeljada. Kruna je ista kao sa moje turneje, tako da ću morati da proverim da li je nestala iz fundusa naše garderobe", rekla je Seve, a onda izašla na scenu zajedno sa Ivanom i Petrom i pokazala kako treba da izgleda koreografija. Otkopčala je voditelja, a Ivanu je zavezala kaiš oko vrata, a onda ih obojicu uhvatila za dupe. "Mislim da si u gornjim lagerima bila nesigurna. Ti si pokazala da imaš talenta za zabavu. Super nastup, ti si lepa devojka. Dobro si ovo uradila, ali jedna je Seve", rekao je Ivan. "Ona je lepa i zgodna devojka i ne mogu da komentarišem. A odlično me je skinula, ako tako pričam, ubiću se", rekla je Severina. "Odlična si i prelepa", rekla je Katarina. "Bravo, opet si pokazale svoje glumačke sposobnosti. U pevanju si napredovala", rekla je Marija.

21.55 - Knez je morao da obuje štikle i otpeva "Gdje Dunav ljubi nebo" Josipe Lisac. Pevač je morao i da obrije bradu da bi što vernije izveo svoju ulogu. "Još 93 kada je izašao moj singl mnogi ljudi su mislili da sam Josipa Lisac", rekao je Knez."Prvi put u životu sam na štiklama, a bradu sam obrijao posle 23 godine", rekao je pevač. "Ja sam obožavatelj Josipe. Ovakve štikle Josipa nikad ne bi obukla, ali je toliko bilo ubedljivo, izvrsno i za mene je ovo bilo najbolje", rekla je Seve. "Što ti dušmani učiniše ovde? Prvo smo videli kako je Josipa bila da nije vegetarijanac. Za trud čista 10", rekao je Ivan. "Pokazao si ženstvenost i Josipinu seksualnost", rekla je Katarina. "Fantastična vokalna interpretacija. Bilo ti je teško jer je žena u pitanju. Sjajno si se snašao", rekla je Marija. Pre nego što je žiri počeo sa svojim komentarima, na Knezovu glavu je deo plafona, ali na sreću nije ga povredio.

21.35 - Slaj Vikler kao krunisani kralj romske muzike Šaban Bajramović peva "Đelem, đelem"."Sad su mi objasnili o kome se radi. Da budem tvoja kraljica. Nisam pojma da si ti Skaj. Zadrži masku, biće para svaki dan", rekla je Seva. "Kao što je rekla Nina Badrić, biće para. Ja nisam zadovoljan. Imaš neku budžu u levom džepu, pa mi je to skrenulo pažnju", šalio se Ivan, aludirajući na Katarinin lapsus sa početka šoua kada je komentarisala Anini nastup. "Ti si stvarno dobro otpevao. Zaista si zazvučao kao Šaban, ali mi je nedostajala derta njegovog ciganskog da bacim čašu. Možda bi bilo izazovnije da si pevao verziju Olivere Katarine", rekla je Katarina, a Marija je pohvalila izvođenje Skaj Viklera. "Meni si bio odličan", prokomentarisala je Mihajlovićeva.

21.25 - Ana Kokić peva "Sober" svetske zvezde Pink. "Veoma opasan i fenomenalan nastup", najavio je Petar Strugar. "Ovakvih koreografija nije bilo u ovakvom šou širom sveta", rekla je Mihajlovićeva, koja je spremala Anu. Fenomenalna koreografija, Ana je visoko iznad bine na metalnoj konstrukciji. Publika je u transu, sve vreme je aplaudirala."Svi su se u publici tresli dok je Ana izvodila numeru", rekla je Kilibarda. "Anu znam preko njenih pesama. Volim Pink, u jednom momentu sam mislila da je Pink, imala je istu boju glasa. Ovo je jako teško", rekla je Seve. "Prošli nastup je bio statičan. Zaista je fantastičan nastup. Briljirala si večeras", rekao je Ivan. "Sjajno je. Ista si kao Bijonse...", rekla je Katarina, pa se ispravila. "Pink je ovu tačku spremala mesec dva, a Ana je imala dan i po da uradi koreografiju. Svaka čast. Briljirala si", rekla je Marija.

21.10 - U studio je ušla Severina s krunim na glavi. "Nadam se večeras da ću biti lipa. Ja ću večeras biti blaga. Ivan će biti strog, a ja ću biti dobar policajac", rekla je Seve.

21.00 - Marija Mihajlović, profesorka pevanja i član žirija, otpevala je pesmu "Sky fall", britanske pevačice Adel, i otvorila drugu epizodu šoua Tvoje lice zvuči poznato i dobila ogroman aplauz. "Kakav glas, naježila sam se", rekla je voditeljka Kilibarda.

http://www.youtube.com/watch?v=fxMaFyKFQ6E

Podsetimo, u prvoj epizodi pobedila je Tamara Dragičević imitirajući Ledi Gagu, Željko Šašić je oduševio interpretacijom Bore Čorbe, Knez je mnoge rasplakao verno predstavljajući Luisa, Ana Kokić je bila Slađana Milošević, Goca Tržan Dragana Mirković, Boris Milivojević Magnjifiko, Sneki Zdravko Čolić, Aleksa Jelić Svetlana Ceca Ražnatović, Sara Jovanović Rijana, a Skaj Vikler legenda roka Mik Džeger

Za razliku od većine programa ovog žanra, nema eliminacije učesnika već se sabiraju poeni iz emisije u emisiju na osnovu kojih se rangiraju od prvog do poslednjeg sve do polufinalne emsije.Šou je humanitarnog karaktera te će tako pobednik novac koji je prikupljen glasovima dodeliti onima kojima su ta sredstva potrebna, a po svom ličnom izboru. PRAVILA* Ovo je šou u kojem učestvuju poznati - VIP žiri i VIP takmičari*Svi takmičari moraju da znaju da pevaju* Svaki učesnik u svakoj epizodi mora da imitira drugu muzičku zvezdu, nema ponavljanja. Izazov postaje sve veći kada budu pevali na stranom jeziku, imitirali osobu drugog pola ili druge starosne grupe* Peva se uživo* Nema eliminacija. Takmičari učestvuju i u narednim epizodama* Poeni se sabiraju svake nedelje na osnovu kojih se vrši rangiranje takmičara sve do polufinala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track