Ana Kokić: Komentari Slađane Milošević više govore o njoj, nego o meni!

Tvoje lice zvuči poznato

Ana Kokić: Komentari Slađane Milošević više govore o njoj, nego o meni!

Pop kultura -
Ona je svojim komentarima više rekla o sebi nego o meni. Sa velikim poštovanjem sam prišla njenom liku i delu, ali kad neko negativno gleda na sve onda je bespotrebno i beskorisno trošiti reči. Ovo je ipak šou koji treba da zabavi publiku, rekla je Ana

Iako je u prvoj epizodi osvojila najmanji broj glasova, Ana Kokić je već ove subote zablistala u punom sjaju i svojim nastupom oduševila žiri, publiku, ali i kolege.

Odmah nakon pobede u drugoj epizodi šoua “Tvoje lice zvuči poznato”, ispričala je zbog čega joj je više “legla” Pink i šta misli o izjavama Slađane Milošević povodom njene prošlonedeljne imitacije.

"Sve zavisi od zadatka koji dobijemo. U prvoj emisiji sam bila statična jer je i nastup Slađane Milošević bio takav, dok sam u drugoj emisiji imala nešto što bi retko ko uspeo da izvede. Više mi leže energični nastupi i pesme kao što to radi Pink, ali opet kažem sve zavisi od zadataka koje dobijamo. Znam samo da sam u oba slučaja dala sve od sebe a tako ću i nastaviti do kraja", rekla je pevačica i otkrila šta misli o komentarima Slađane Milošević nakon njenog nastupa.

"Ona je svojim komentarima više rekla o sebi nego o meni. Sa velikim poštovanjem sam prišla njenom liku i delu, ali kad neko negativno gleda na sve onda je bespotrebno i beskorisno trošiti reči. Ovo je ipak šou koji treba da zabavi publiku", rekla je Ana i priznala da uživa u šou i da joj ništa ne pada teško.

"Moram priznati da mi ništa nije teško, jer uživam u pripremama i treninzima. To je ono što volim i što me ispunjava: muzika, ples, gluma... U drugoj emisiji sam imala zahtevnu koreografiju, a malo vremena da sve to uvezbam. Nije mi bilo lako, ali sam dala sve od sebe da nastup izgleda spektakularno. Hvala igračima i koreografu Milanu Gromiliću". Pevačica je ispričala i šta misli o ekipi.

"Svi su sjajni, pozitivni i lepo sarađujemo. Ne gledamo jedni na druge kao na konkurenciju već se trudimo da i nama bude zanimljivo i zabavno tokom priprema i snimanja. Sjajna ekipa", zaključila je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track