Paris Hilton: Da sam glupa plavuša ne bih imala milijardu dolara!

Promenila se

Paris Hilton: Da sam glupa plavuša ne bih imala milijardu dolara!

Pop kultura -
Ne smatram sebe naslednicom. Naslednica je neko ko živi na račun svoje uspešne porodice i ne radi ništa. Svoj novac sam sama zaradila i ne bih volela da je bilo drugačije, kaže Paris

Pre samo deset godina Paris Hilton bila je poznata po ludim žurkama, porno snimku, rijaliti šou programu, druženju sa Lindzi Lohan i Britni Spirs i mnogim nestašlucima. Onda je shvatila da je stekla reputaciju "glupe plavuše" i bogate naslednice koja ima više novca nego moždanih ćelija. Od tada, kaže, sve se promenilo.

"Ja nisam naslednica, ja sam preduzetnica", rekla je.

Linija od 16 različitih parfema, linija mode, kozmetike, donjeg veša i aksesoara sa njenim potpisom, koje se prodaju u 44 prodavnice širom sveta, doneli su joj bogatstvo potpuno nezavisno od nasledstva.

"Nije kao da ja samo stavljam svoje ime na proizvode, ja učestvujem u svemu što se radi. Spavam sa tabletom pored glave i dizajniram sve od torbi preko naočara, pa sve do mirisa parfema“, kaže Paris i dodaje da je svesna preterivanja u dvadesetim.

"Moje dvadesete su bile jako lude i zaista sam s pravom stekla takvu reputaciju. Ipak, istina je da sam se uvek ugledala na ljude poput Opre Vinfri i Marte Stjuart, koje su stvorile neverovatne brendove i vredno radile“, kaže Paris. Ona dodaje "Ne smatram sebe naslednicom. Naslednica je neko ko živi na račun svoje uspešne porodice i ne radi ništa. Svoj novac sam sama zaradila i ne bih volela da je bilo drugačije. Moji roditelji su ponosni, moj deka je ponosan i to je ono što me čini srećnom“.

Ipak, i pored samostalno stečenog bogatstva, Paris čeka deo dekinog nasledstva od milijardu funti, iako se ranije pričalo da će joj biti uskraćeno zbog kućnog videa. Mnogi su primetili da se Paris uozbiljila prvenstveno zbog načina na koji govori - njen glas je nekada u šou "Jednostavan život" bio piskav, a danas je dubok.

"To je jednostavno lik koji sam stvorila. Paris je tada bila blesava i slatka. Namerno sam imala takav glasić i glumila glupačicu. To zapravo nisam ja“, rekla je.

Bogata naslednica i preduzetnica kaže da želi i da se ostvari kao majka... nekad u budućnosti. Trenutno je zauzeta oko posla i završava pop album.

"Naravno da se vidim u majčinstvu, ali trenutno nemam vremena za to. Uvek sam se divila ženama poput Viktorije Bekam, koje uspevaju da budu dobre majke i pored toga što su zauzete. Ne razumem kako može da ima četvoro dece, brend i da bude savršena supruga. Vidim sebe u braku. Ipak ne još, tek mi je 21. godina“, kaže u šali tridesetdvogodišnja Paris.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track