Čarli Hunam otkrio razlog odbijanja uloge u Pedeset nijansi sive

Porodični problemi

Čarli Hunam otkrio razlog odbijanja uloge u Pedeset nijansi sive

Pop kultura -
Ovaj 33-godišnji zavodnik nedavno se našao na velikom broju naslovnih strana u Americi nakon što je odbio jednu od najtraženijih holivudskih ulogama zbog odbijanja najtraženije holivudske uloge

Nedavno smo saznali da je zgodni zavodnik, glumac Čarli Hunam odbio ulogu Kristijana Greja. Ali, nije želeo da to ostane misterija pa je otkrio pravi uzrok zbog čega je morao da odustane od ulogu Kristijana Greja iz knjige "Pedeset nijansi siva".

Ovaj 33-godišnji zavodnik nedavno se našao na velikom broju naslovnih strana u Americi nakon što je odbio jednu od najtraženijih holivudskih ulogama zbog odbijanja najtraženije holivudske uloge.

"Svoj posao radim jako dobro. Volim da se fokusiram i skoncentrišem na zadatak, međutim bio sam veoma zauzet u poslednje vreme zbog porodičnih problema", rekao je glumac Čarli Hunam.

Porodični problemi koje je spomenuo Hunam odose se na njegovog oca Bila, koji je preminuo u maju.

"Nakon ove nesreće pokušavam da ostanem pozitivan i uvek se trudim da dobro obavim svoj posao i budem sa svojom porodicom", priznao je glumac.

Glumac se trenutno nalazi u Engleskoj, gde snima šestu sezonu hit serije "Sinovi anarhije", u kojoj igra Jak Telera.

"Trenutno nisam u stanju da se rastrgnem na sve strane, želim da radim jednu stvar, ali kvalitetno", objasnio je glumac.

Glumac je govorio o svojoj ulozi emotivne veze sa glumacom u jednočasovnoj drami "Pedeset nijansi sive" i dodao da ne želi da njegova porodica glda takve scene.

"Ostalo je još nekoliko epizoda do kraja serije. Tokom snimanja postali smo kao porodica i veoma smo bliski prijatelji, tako da će to biti tužan završetak sezone gde ćemo reći zbogom jedni drugima", rekao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track