POKAZALA RASKOŠAN DEKOLTE: Bijonse se slikala za kalendar!

Izazovna

POKAZALA RASKOŠAN DEKOLTE: Bijonse se slikala za kalendar!

Pop kultura -
Pop zvezda je ponovo raspalila maštu muškarcima širom sveta. Na novim slikama, novopečena mama je pokazala izvajano telo, u seksi, ali ipak sofisticiranim fotografijama

Pop zvezda Bijonse još jednom je obradovala ljude širom sveta, ali ovog puta ne muzičkim hitom, već potpuno izazovnim fotografijama.

Bijonse je pozirala za "Herring & Herring" u potpuno zavodljivom izdanju, a neke od fotografija ući će i u Bijonsin kalendar za 2014. godinu, čija se prodaja očekuje u decembru. Pop zvezda je ponovo raspalila maštu muškarcima širom sveta! Na novim slikama, novopečena mama je pokazala izvajano telo, u seksi, ali ipak sofisticiranim fotografijama.

Na pojedinim fotografijama nazire se raskošan dekolte ove 32-ogodišnje zvezde, te je Bijonse, ne otkrivajući sve, ostavila mnogo toga imaginaciji muškaraca. Takođe, promenila je i različite frizure. Pored elegantnog šešira, zvezda je imala priliku da promeni i boju kose.

Na jednoj ima kraću plavu periku, dok je na drugoj poznata pevačica brineta sa dugom ravnom kosom, te pozira na zlatnom kauču u crnim kožnim čizmama preko kolena.

Kako se očekuje, kalendar za 2014. godinu sa slikama zavodljive Bijonse koštaće 14 dolara, što je prava sitnica sudeći po sadržaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track