Ana Kokić: Saj ima malo veći stomak od mene

Totalno promenila lični opis

Ana Kokić: Saj ima malo veći stomak od mene

Pop kultura -
Pevačica kaže da joj nije bio problem da se transformiše u korejskog pevača za potrebe emisije „Tvoje lice zvuči poznato“

Ana Kokić dobila je zadatak da se maskira u pevača Saja u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“, koji se u produkciji „Imoušn“ emituje na Prvoj televiziji.Pevačica kaže da joj je ova imitacija bila izazov jer je slavni korejski pevač, koji je osvojio planetu hitom „Gangam stajl“, specifičan. Da se preobrazi u kosookog muškarca Ani i timu koji radi na transformacijama trebalo je četiri sata.- Imam masku, periku, i malo veći stomak. Najvažnije je da su ljudi odmah prepoznali koja je ličnost u pitanju. Maskiranje je trajalo oko četiri sata. Ipak, ništa nije teže od nastupa koji sam imala kao Pink - rekla je pevačica i dodala da joj je najteže bilo da nauči reči pesme „Gangam stajl“.- Za svaku imitaciju imamo tri-četiri dana da je spremimo, nekad i manje. Nije mi bio problem da uvežbam ovaj nastup jer je Saj veoma specifičan. Najteže mi je bilo da naučim tekst pesme s pravilnim izgovorom. To mi je oduzelo najviše vremena - rekla je Kokićeva.Pevačica je uspešno uspela da se transformiše u pevača čuvenog hita kad je fizički izgled u pitanju, a ne sumnjamo da je i specifičnu koreografiju koju Saj izvodi uspešno uvežbala.(Z. M.)

Transformacija... Ana sa maskom
Transformacija... Ana sa maskom

Original... Saj
Original... Saj

I Tamara postala muškaracGlumica Tamara Dragičević transformisala se u čuvenog repera LMFAO. Reč je o muzičaru koji je kod nas poznat po tome što voli srpske tenisere. Tamari je pošlo za rukom da dočara muškarca s bradom i brkovima, a kako se snašla u njegovoj koži imaćete priliku da vidite već u subotu, kad će se emitovati naredna emisija „Tvoje lice zvuči poznato“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track