KAO MERILIN MONRO: Salma Hajek na snimanju pokazala zadnjicu!

Žrtva povetarca

KAO MERILIN MONRO: Salma Hajek na snimanju pokazala zadnjicu!

Pop kultura -
Kako se jasno vidi na slici, povetarac je dunuo na nezgodnom mestu, te se lepršava Selmina suknja podigla i otkrila ono čemu se paparaci nisu ni nadali - njenu zadnjicu

Salma Hajek postala je žrtva povetarca na snimanju njenog novog filma sa Pirs Bronsanom, "Vodi ljubav kao Englez", u Los Anđelesu.

Kako se jasno vidi na slici, povetarac je dunuo na nezgodnom mestu, te se lepršava Selmina suknja podigla i otkrila ono čemu se paparaci nisu ni nadali - njenu zadnjicu.

Slika govori više od hiljadu reči, te nećemo ulaziti u detalje koliko zanosno izgleda guza popularne glumice, samo možemo zaključiti da 47-ogodišnja Selma svakako ne zabušava na treninzima.

Ovo nije jedini momenat kada je Salma pokazala malo više kože na snimanju novog filma sa Pirs Brosnanom. Ovog puta, guza se otkrila nenamerno, ali ranije u toku nedelje Salma je pokazala takođe seksi izgled. Sa šeširom i naočarima za sunce, Salma je nosila raskopčanu belu košulju vezanu iznad pupka, te je glumica takvim stajlingom pokazala svoje bujno poprsje, ali i zategnut stomak na kojem bi joj pozavidele duplo mlađe devojke.

Inače, u novom filmu meksička lepotica Salma Hajek za filmskog partnera ima Pirsa Bronsana. Holivudski Džejms Bond ovog puta igra univerzitetskog profesora koji pada na lepotu i čari Salme Hajek. Sudeći po ovim fotografijama, Bronsanu neće biti nimalo lako!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track