Milan Vasić: Ne bih se ljubio u usta s muškarcem zbog uloge!
Foto: Dragan Kadić

Uspešan od „Konja vranih“ pa do „Pevaj, brate“

Milan Vasić: Ne bih se ljubio u usta s muškarcem zbog uloge!

Pop kultura -
Kategoričan Ako su uloga i scenario dobri, onda bih se ofarbao, pustio brkove, ugojio bih se koliko traže, ali neke nenormalne stvari ne bih radio

Veruje u svoje kvalitete.Milan Vasić je trenutno preokupiran drugim delom predstave „Pevaj, brate“, čija je premijera nedavno bila u Domu sindikata. Glumac koji ume da publiku nasmeje do suza u intervjuu za Kurir otkriva kako se nosi sa slavom, kako je kupio stan i može li se zaraditi od umetnosti.Za kratko vreme si, zahvaljujući predstavi „Pevaj, brate“, postao jedan od popularnijih glumaca.- Nije tačno. Počelo je od „Konja vranih“. Mislim da sam temeljno gradio popularnost. Jeste najviše pomogla predstava „Pevaj, brate“, jer smo imali mnogo gostovanja u TV emisijama. Nije to kratko vreme. Ja, inače, ne stojim iza one popularnosti preko noći i generalno ne volim to, kao, popularan si po Farmama i ostalim stvarima.Da li bi ušao u neki rijaliti-šou?- Ne. Kad bih ušao, verovatno bih odmah i izašao, jer ne trpim nepravdu i svađu. Ne umem da se svađam, ali ne razumem kad je neko nepravedan i glup. Mene to ne zanima. Da bih ušao tamo na dva dana, trebalo bi da mi daju garsonjeru u Beogradu.Kako je raditi sa Andrijom Miloševićem i Milanom Kalinićem?- Mi smo kao porodica, lepo radimo i družimo se privatno. Kad se izračuna koliko smo predstava odigrali, ispada da smo proveli svaki treći dan zajedno.Šta si spreman da uradiš zarad dobre uloge?- Ako su uloga i scenario dobri, onda bih se ofarbao, pustio brkove, ugojio bih se koliko traže i slične stvari, ali neke nenormalne stvari ne bih radio. Ne bih se ljubio s muškarcem i skidao go.Da li si se definitivno pronašao u komediji ili ipak sebe vidiš u nekom drugom žanru?- Igram sve žanrove. Volim dobru dramu i kvalitetnu komediju, samo - kad radiš komediju, malo si ispunjeniji i zanimljivije je jer zasmejavaš ljude.Ne daješ puno prilike da te javnost privatno upozna. Šta te lično ispunjava?- Vrlo sam običan lik. Volim da popijem kafu kad ustanem i da se vidim s prijateljima. Oni su oženjeni ljudi i ne pričamo o devojkama, izlascima. Ne volim da im pričam o glumi jer imamo raznih tema, od sporta pa do politike.Priča se da si kupio stan u Beogradu od predstave „Pevaj, brate“. Da li je moguće da su honorari u Srbiji tako dobri?- Ma ne. Radim već 10 godina kao glumac. I kad sam imao platu 18.000, uvek sam ostavljao nešto sa strane. Nisam mnogo trošio, a pomalo sam štedeo. Vremenom se to gomilalo i tako sam kupio stan. Ali serije i predstave jesu pomogle.Da li sebe jednog dana vidiš u Holivudu?- Ne bih sebe mogao da zamislim u Holivudu.

Glumio bih s Gagom NikolićemPostoji li neko od starijih kolega s kim bi voleo da radiš?- Imao sam tu čast da igram sa Ljubišom Samardžićem. To je jedan od mojih omiljenih glumaca u Srbiji. Voleo bih da radim i s Draganom Nikolićem. Gagu sam upoznao i mnogo je dobar i običan čovek.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track