Svi hirovi poznatih ličnosti!
Foto: AP

Njihovi pomoćnici otkrili

Svi hirovi poznatih ličnosti!

Pop kultura -
Jedan američki sajt je tako sastavio spisak nekoliko dobro čuvanih tajni velikih zvezda koje su postale javna stvar nakon što su ih obznanili njihovi pomoćnici

Poznate ličnosti često zaboravljaju da im njihovi pomoćnici, koje neretko ne doživljavaju kao osobe, mogu uništiti ugled bez mnogo truda.

Do takvih situacija obično dolazi kada podređenima "prekipi" od čudnih zahteva njihovih šefova, pa se zatim obrate medijima kako bi na videlo izneli "prljav veš" medijski eksponiranih ličnosti.

Jedan američki sajt je tako sastavio spisak nekoliko dobro čuvanih tajni velikih zvezda koje su postale javna stvar nakon što su ih obznanili njihovi pomoćnici.

1. Sudski spor izmedu Dženifer O'Nil i njene bivše šefice Lejdi Gage već mesecima prate brojni mediji. U asistentkinjinom svedočenju piše: "Bila sam pored nje 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. To uključuje i spavanje pored nje jer ona ne želi da spava sama".

2. Bivša pomoćnica manekenke Naomi Kempbel tvrdi kako je Naomi ulazila u hotelsku sobu tek nakon što je izvršen jedan njen hir. Naime, 25 sveća sa mirisom ljiljana moralo je biti postavljeno na određena mesta u hotelskoj sobi; pet ih je uvek bilo u kupatilu i po deset u spavaćoj i dnevnoj sobi.

3. Džordž Džejkons, batler Frenka Sinatre, morao je svakodnevno da "maskira" proćelavi deo Sinatrine glave tupeom.

4. Bivša pomoćnica poznatih, Lidija Vitlok, pisala je u svojoj knjizi o čudnim zahtevima svojih bivših poslodavaca. Tako je jednom imala šefa kojem je batler u hotelsku sobu doneo ručak koji je uključivao puter. Problem je nastao kada je maslac bio prevruć, stoga je Vitlok od tog dana nadalje morala pred njim prstima da pritiska maslac kako bi se on uverio da ponovno nije došlo do iste greške.

5. Anonimna pomoćnica tvrdi kako je, radeći za jednog izvršnog producenta, morala da razgovara sa njegovim mačkama, a zatim njemu podnosi izveštaj o tome kako je koja mačka reagovala na razgovor.

6. Spisateljica Lilit Markus sačuvala je mejl jednog od poznatih holivudskih menadžera u kojem joj on nalaže da mu pronade budilnik čije je zvono "više umirujuće" od ovog koji trenutno ima pa je terao da sazna da li su ova peciva koja sadrže vodu iz Los Anđelesa drugačija od ostalih.

7. Lidija Vitlok je jednom morala dve subote zaredom (a to su joj bili inače slobodni dani) da dolazi u stan svog poslodavca u sedam sati ujutro kako bi sačekala majstora koji treba da instalira televizor. Njenom poslodavcu, naravno, nije bilo bitno da ostaje kod kuće subotom, zbog toga.

8. Jedna privatna asistentkinja je rekla kako je svom šefu morala da dogovori sa lekarom datum njegove vazektomije. Medicinska sestra joj je tom prilikom rekla: "Recite šefu da podšiša dlake na skrotumu, ali neka ih ne brije".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track