SMEH DO SUZA: Savo Milošević bi da bude malo Čola

Bivši fudbaler plakao na snimanju

SMEH DO SUZA: Savo Milošević bi da bude malo Čola

Pop kultura -
Milošević će u sledećoj emisiji popularnog šoua na televiziji Prva „Tvoje lice zvuči poznato“ biti gostujući član žirija i imitiraće Zdravka Čolića

Spojio lepo i korisno.U četvrtoj epizodi popularnog muzičkog šoua "Tvoje lice zvuči poznato“ na mestu gostujućeg člana žirija neće biti pevač već bivši fudbaler Savo Milošević. On će se, kao veliki fan ove emisije, prerušiti u Zdravka Čolića.

Tokom snimanja stavili su mu periku, obukli crne pantalone, belu košulju s leptir-mašnom i crveni sako. Kad su ga skockali od glave do pete, mnogi su prokomentarisali da je isti Čola. A on se sjajno proveo tokom priprema u šminkernici sa ostalim takmičarima, s kojima je, kako je izjavio, proveo nezaboravno veče. Fudbaler će na sve moguće načine pokušavati da skine Čoline pokrete, a da li će mu to poći za rukom, videćemo. Kako saznajemo, Savo je zadovoljan kako je izveo imitaciju, ali smatra da uvek može bolje.

Imitacije koje su spremljene za ovu subotu su mu se svidele, a neke su ga dovele i do suza. Osim fudbala, Savina velika strast je i pevanje, pa ne čudi što se upravo on našao na mestu gostujućeg člana žirija i što će imitirati jednog od svojih omiljenih pevača.

Pozvali smo Savu za komentar, ali on nije bio raspoložen da razgovara s nama:- Nemojte, molim vas, stvarno ne mogu ništa da komentarišem. Ne mogu da kažem nijednu rečenicu jer imam ozbiljnih problema u poslu. Razumite me, molim vas! Novinari me zovu po ceo dan, ali zaista nisam raspoložen za zajebanciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track