Ovo je devojka koja gazi Leonarda Dikaprija u Skorsezeovom filmu

Uskoro premijera

Ovo je devojka koja gazi Leonarda Dikaprija u Skorsezeovom filmu

Pop kultura -
Vuk sa Vol strita je film po istinitoj priči o brokeru, Naomi Lapalja je zanosna plavuša koja je osvojila srce mladog Džordana i s kojim ima perverzni seks

Film "Vuk sa Vol strita" u kome glavne uloge igraju Leonardo Dikaprio i Margot Robi, obilovaće scenama seksa, a ona u kom plavokosa lepotica gazi glumca već sada izazvala je brojne komentare.

Skorsezeov film sa Leonardom Dikapriom u glavnoj ulozi u bioskope je trebalo da stigne 15. novembra, ali je premijera odložena pošto montaža filma još uvek nije završena. Prva verzija trajala je tri sata. Film je sniman po istinitoj priči i prati život Džordana Belforta mladog brokera, koji na ilegalan način uspeva da se obogati.

Naomi Lapalja, glavni ženski lik, zanosna je plavuša koja je osvojila srce mladog Džordana, i sa kojim praktikuje perverzni seks. S obzirom da su producenti hteli da ostanu verodostojni priči, Leonardo i Margot su snimili nekoliko delikantnih scena, te se, između ostalog može videti kako Margot štiklom gazi po Leonardovoj glavi. Paramaunt je prošle nedelje film "Džek Rajan: Regrut iz senke", koji je trebalo da bude prikazan na katolički Božić (25. decembar) odložio za 17. januar kako bi Skorsezeov film tada bio prikazan.

Ratna drama "The Monuments Men" koju je režirao i u kojoj glumi Džordž Kluni takođe je s kraja decembra prebačena u februar Inače, uloge još imaju Džoana Hil i Metju Mekonahi koji tumače Di kapriove saradnike, a Margot koja ima 23 godine, do sada je uglavnom igrala u TV filmovima i u serijama.

http://www.youtube.com/watch?v=CCalvaYn5A0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track