Kim Kardašijan ponosna na svoju figuru: Izgubila sam 22 kilograma!

Ponosna

Kim Kardašijan ponosna na svoju figuru: Izgubila sam 22 kilograma!

Pop kultura -
Danas sam stala na vagu i shvatila da sam izgubila 22 kilograma. Tako sam uzbuđena, rekla je Kim Kardašijan

Kim Kardašijan se za vreme trudnoće našla na meti kritika jer se ugojila 22 kilograma. Sada je starleta vratila staru figuru i ponosno je pokazuje na svakom koraku. U emisiji Džeja Lena pojavila se noseći čipkanu belu haljinu, ispod koje se nazirao crni veš.

"Danas sam stala na vagu i shvatila da sam izgubila 22 kilograma. Tako sam uzbuđena", rekla je Kim Kardašijan. Starleta je otkrila da je oslabila zahvaljujući Atkinsovoj dijeti, koja se zasniva na visokom unosu proteina.

"Patila sam zbog zlobnih komentara tokom trudnoće. Samo sam pokušavala da živim svoj privatni život", rekla je Kim. Ona je porekla da se krila od očiju javnosti dok ne oslabi.

"Nisam se krila ni od koga, samo sam želela da provedem vreme sa Kanjeom i bebom", istakla je starleta. Kim se osvrnula i na veče kada ju je reper zaprosio.

"Mislila sam da samo idemo na večeru povodom mog rođendana. Prekrio mi je oči, a kada sam ga opet videla, klečao je na jednom kolenu. Tresla sam se. Na tabli za rezultat je pisalo "Udaj se za mene". Odmah sam pristala", ispričala je ona.

http://www.youtube.com/watch?v=DVI5KeZxHXg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track