SAMAC U BRAKU: Nije nam bilo teško da snimimo ljubavne scene
Foto: Marina Lopičić

Proslavljena zadnja klapa

SAMAC U BRAKU: Nije nam bilo teško da snimimo ljubavne scene

Pop kultura -
Serija u kojoj igraju partneri iz stvarnog života, Miloš Biković i Brankica Sebastijanović, počeće da se emituje u martu

Lepa i pitka ljubavna priča!Ekipa serije „Samac u braku“ s producentom Zoranom Jankovićem na čelu ispred filmskih studija na Košutnjaku proslavila je kraj snimanja. Ekranizacija četvrtog romana Mir Jam poverena je reditelju Ivanu Stefanoviću, koji je naslovne uloge mladog bračnog para poverio partnerima i u privatnom životu Milošu Bikoviću i Brankici Sebastijanović.Zakasnila na proslavu- I poslednji dan je morao da mi prođe u frci jer sam imala dupla snimanja. Žao mi je što je gotov rad na seriji - rekla je glumica zbog koje šampanjac nije mogao da se otvori tačno u osam, kako je prvobitno planirano.- Miloš i ja smo juče shvatili da nas dvoje u celoj seriji imamo tri ljubavne scene. Nije nam bilo teško da to odglumimo. Mnogo teže su nam išle scene sukoba i netrpeljivosti.Njen kolega i dečko pokazao je da je vešt u otvaranju šampanjca, a čekajući svoju devojku, uživao je uz tompus.- Volim kubanske cigarete, mada retko kad zapalim. Samo jednom godišnje u nekim posebnim prilikama - objasnio nam je Biković.Osam epizodaReditelj Ivan Stefanović zadovoljan je obavljenim poslom.- Serija će početi da se emituje u martu sledeće godine na Prvoj televiziji. Imaće osam epizoda. Malo će se razlikovati od prethodnih koje su urađene po romanima Mir Jam, u centru priče i dalje je ljubav. Ovde je više reč o nadmetanju između glavnih junaka ko koga više voli i žanr je na ivici komedije. Serija je zanimljiva i po tome što smo šansu dali mladim glumcima koji su još na akademiji - rekao je Stefanović.

Žurka za kraj... Ekipa serije zadovoljna obavljenim poslom
Žurka za kraj... Ekipa serije zadovoljna obavljenim poslom

Milena navija za nasBrankicu Sebastijanović publika gleda u seriji „Sinđelići“. Ona će rad na srpskoj verziji „Seranovih“ pamtiti po saradnji s Milenom Dravić, za koju kaže da navija za Miloševu i njenu ljubav.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track