Kris Džener ljuta na ćerke zbog propasti svog tokšoua
Foto: Daily Mail

Nisu je podržale

Kris Džener ljuta na ćerke zbog propasti svog tokšoua

Pop kultura -
Jedan američki sajt došao je do snimka iz najnovije epizode šoua “U korak s Kardašijanovima” gde možemo videti Kris kako plače i dere se na ćerke Kortni i Kloi, jer je nisu podržale u njenom novom poslovnom poduhvatu

Kris Džener nije naišla na sjajan odziv publike nakon starta svog tokšoua a iznad svega ju je razočaralo to što podršku nije dobila ni od članova svoje porodice.

Jedan američki sajt došao je do snimka iz najnovije epizode šoua “U korak s Kardašijanovima” gde možemo videti Kris kako plače i dere se na ćerke Kortni i Kloi, jer je nisu podržale u njenom novom poslovnom poduhvatu.

Tok šou Kris Džener inače je ukinut još u avgustu mesecu, nakon što joj je istekao prvi šestonedeljni ugovor sa televizijom Fox, a gledanosti nije pomoglo ni gostovanje Kanjea Vesta koji je baš kod nje otkrio prvu fotku bebe Nort. Upravo je Radar ranije preneo kako direktori televizije nisu bili impresionirani onim što Kris nudi.

To je prenatrpano tržište, a Kris nije uradila ništa kako bi se izdvojila”, prenosi jedan insajder - “Verovali ili ne, većina Amerike ne želi da svaki dan sluša Kardašijane.”

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track