SAMO ZA ŽENE: Parni valjak 8. marta u Kombank areni

Ginu za publiku

SAMO ZA ŽENE: Parni valjak 8. marta u Kombank areni

Pop kultura -
Ulaznice za novi spektakl su u prodaji po cenama od 1.800, 2.200 i 2.800

BEOGRAD - Nakon dva koncerta u beogradskoj Kombank areni 2010. godine, zagrebački pop-rok sastav "Parni valjak" nastupiće ponovo 8. marta.

"Parni valjak" je ove godine objavio novi album "Nema predaje", sa kojeg su neke pesme kao što su "Samo da znaš", "Nema predaje", "Tanki živci" već postali radijski hitovi na brojnim muzičkim listama u celom regionu, navodi se u saopštenju Kombank arene.

Članovi benda su povodom koncerta poručili publici: "Još su snažne uspomene na silinu emocija i pozitivnu energiju koju smo doživeli na dva koncerta u Areni pre pune tri godine. Zaista nas veseli skorašnji susret sa tako fantastičnom publikom. Želimo da dokažemo da to što se tada desilo nije slučajnost i da ovaj bend gine za svoju muziku i za svoju publiku".

"Dan žena 8. mart je poseban datum u godini kada posvećujemo više pažnje ženama u našem životu. Naše pesme su većinom ljubavne tematike i srećni smo što žene čine veći deo naše publike", navodi "Parni valjak".

Ulaznice za novi spektakl "Parnog valjka" su u prodaji po cenama od 1.800, 2.200 i 2.800, a mogu da se kupe na blagajni Kombank Arene, Bilet centra, Doma Omladine, Tržnog centra Ušće i na svim prodajnim mestima Eventima, a preko interneta na sajtu www.eventim.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track