SALMA HAJEK: Srbi su me učili da pucam!
Foto: Rojters

Specijalci davali časove

SALMA HAJEK: Srbi su me učili da pucam!

Pop kultura -
Tokom obuke sam stekla rutinu u rukovanju sa više različitih oružja. U jednom trenutku sam zgrabila pušku, repertirala je i rekla: "Hajde da se igramo."

Holivudska glumica Salma Hajek je tokom snimanja svog filma "Everi", koji se snimao u Srbiji, naučila da puca, i to iz više vrsta oružja. Ona je izjavila da su je srpski specijalci naučili da puca.

Naime, u jednoj sceni ona koristi uzi i kada je ispalila metak, trzaj ju je odbacio i oborio na zemlju. Glumica kaže da se grohotom smejala. Posle toga je usledila obuka i to od srpskih specijalaca.

"Salma u flmu koristi više od 20 različitih vrsta pištolja. Da bismo izbegli nezgode i da bi sve izgledalo autentično, imali smo pomoć srpskih specijalnih jedinica sa kojima je Salma radila", ispričao je reditelj filma Džoji Linč za "USA today".

U scenama sa Salmom Hajek korišćeno je 20 različitih vrsta oružja Svoje iskustvo prepričala je i zanosna Salma. "Tokom obuke sam stekla rutinu u rukovanju sa više različitih oružja. U jednom trenutku sam zgrabila pušku, repertirala je i rekla: "Hajde da se igramo."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track